2777
2789
عنوان

ازخاطرات تلخ دوران بی پولیتون بگید

12797 بازدید | 323 پست

پدرمن ورشکست شده بود هرشب غذامون انواع سیب زمینی و تخم مرغ بود.یکشب پوره سیب زمینی.یک شب نیمرو.یکشب املت.یکشب سیب زمینی سرخ شده.خاله ودایی و کلا ازرافیان حالمونم نپرسیدن قبلس که داشتیم همش خونمون بودن.

بنام خدا

همین الان😂✋🏻

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگیم وقتی الانم تو دوران بی پولی هسم .  چه فایده ای دارع بعدا بخواییم پولدار بشیم . وقتی جوونیمون با حسرت و بی پولی گذشت با بدبختی گذشت 

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔

ی روز کوچیک بودم صبحونه نبود منم پنیر میخواستم پول نبود ک بخرم اینقدر گریه کردم ک همسایه مون برام خرید 

این نیز میگزرد...�بعضی مواقع فکر میکنم انقدر دارم برای زندگی کردن میجنگم ک وقتی برای زندگی کردن ندارم🙃😕

سرکار میرفتم کفش هام جلوش پاره بود چون خرج خونه میدادم پدرم فوت شده بود چادرسر میکردم ازپله ها میرفتم پایین چادر طوری ازسرم میاوردم پایین تا بیفته روکفش هام همکارام نبینن بعد میزفتم دمپایی میپوشیدم هی خدااا یادمون نندازین بدبختی هامون رو  بچه یتیم بدبخته