2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش، تاپیک قفل شد گفتم اینجا واست بنویسم

من سر یه مورد، همینجوری سرم کلاه رفت، طرف یه پسر علاف بود که اینطوری مردمو تیغ میزد و به ریششون می خندید.

طرف اومده بود با عکس بچه و ویدئو بچه و هزارتا ویس که پول ندارم و شیرم خشک شده و شیرخشک واسه بچه ام نمیتونم بگیرم.

من چقدر واسه این ادم کمک جمع کردم، حتی چندبار تلفنی حرف زدم که مثلا اعتماد جلب کنه خانمه.

اخر کار که پیگیری کردیم، دیدم یه مرد پشت ماجراست و از هرکس چند میلیون میگرفته و مردم رو تیغ میزده.

بچه هم بچه ی. خواهرش بوده و حسابی می خندیدن به ریش همه

خود من نزدیک ۲۰ میلیون واسه طرف شیرخشک و پوشک و لباس فرستادم 😑😑😑😬

یادش میافتم حالم از خودم بهم میخوره

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
ببخش، تاپیک قفل شد گفتم اینجا واست بنویسم من سر یه مورد، همینجوری سرم کلاه رفت، طرف یه پسر علاف بو ...

سلام درسته خب حق داریدواقعایه سری ادمهای کلاهبردار باکارهاشون ذهنیت بدمیسازن وباعث میشن ادم ازخوب بودن ودلسوزی کردن برای دیگران پشیمون بشه ولی خب  تواین شب عیددلی روشادکنیم خیلی خوبه..انشاالله که خداخودش چاره سازباشه وهرکی هم نیت خیرداره خدابهش سلامتی ببخشه..ممنونم عزیزم ازتوضیحاتت سال خوبی روبرات آرزومیکنم 

سلام درسته خب حق داریدواقعایه سری ادمهای کلاهبردار باکارهاشون ذهنیت بدمیسازن وباعث میشن ادم ازخوب بو ...

😘😘😘

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces