2777
2789
عنوان

برم چایی دارچین بخورم خوبه؟

176 بازدید | 13 پست

باید پریود بشم چند روزه فقط لک میبینم چایی دارچین بخورم گرمیه خوبه؟

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه گرمیه ولی تاثیر خاصی نداره بنظرم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

چایی دارچین عالیه برای زود پ شدن

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
چای دارچین خوبه . یه مشت عناب، سه قاشق زرشک، اینا خوبن میگن دم کرده آویشن هم خوبه ولی تجربه ای ندارم ...

مرسی عزیزم اویشن و زرشکم دارم...  همه را با فاصله امتحان میکنم... 

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
دارچین لکه بینی رو از بین میبره و پریود رو کم میکنه . چای زعفرون بخور 

باشه عزیزم...  ممنون

شربت نه زعفرون غلیظ دم کن با اب نبات بخوراول زعفرون بخور پشتش اب نبات اب نبات منطورم اب نبات چوبی نی ...

باشه عزیزم دم میکنم میخورم...