2777
2789
عنوان

کیا چپ دستن

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 64 پست
چطوری

نمیدونم من قبلا چپ دست خیلی میشه گفت شدیدی بودم 

انگار ادم سنش میره بالا این حالتش کمتر میشه

الان برام فرق نداره با پای چپ شوت کنم یا پای راست 

یا یه کاری رو با دست چپ انجام بدم یا راست

یا مثلا قبلا خیلی سخت بود با دست راست بنویسم یا اصلا نمیشد الانم نمیگم عالیه ولی میشه 

گول نخورید  ایشون چپ دست بد خطه،کارش خوب نیست😂😂😂

اتفاقا خوش خطی تو نسلمون هست 😁😁

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اذیتی ؟ اذیت که میشیم چون همه وسایل ها رو بختطر راست دستها ساختن  ببین میتونی چپ دست باشی و ...

همین دیگ انگار ادمای متفاوتی هستین تنها چیزی ک واسه شما چپ دستا میسازن میز سر امتحانه مدرسه و کنکوره😐

دختر من نزدیک دو سالشه چپ دسته مثل شوهرم احساس بدی دارم 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
سلام عزیزم  سپاس گزارم ممنون ک دنبال کردید  انشالله. هر چی خدا بخاد

آقا شاید باورت نشه انقد دیشب گریه کردم با بعضی متنا چون منم تجربه تلخ نامزدی داشتم و خیلیاش حرفای دلم بود بهرحال برات کلی آرزوی خوب دارم موفق باشی دختر با استعداد😊

من توی مدرسه گردنم درد میگرفت که میخواستم بنویسم روی صندلی هامون چون صندلی ها مخصوص راست دست هاس و م ...

تو رانندگی 

تو غذا خوردن کنار بقیه اذیت نمیشید؟؟

یا تو فعالیتای گروهی یا هر چیز دیگ 

حس نمیکنید فرق دارید با بقیه حس بدی نبس؟؟

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
آقا شاید باورت نشه انقد دیشب گریه کردم با بعضی متنا چون منم تجربه تلخ نامزدی داشتم و خیلیاش حرفای دل ...

قربان شما 

دلتون شاد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

همین دیگ انگار ادمای متفاوتی هستین تنها چیزی ک واسه شما چپ دستا میسازن میز سر امتحانه مدرسه و کنکوره ...

همه چیییی همینطوره همینکه ثابت شد چپ دستها شیطان نیستن خودش خیلی هنره !!!

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
تو رانندگی  تو غذا خوردن کنار بقیه اذیت نمیشید؟؟ یا تو فعالیتای گروهی یا هر چیز دیگ  حس ...

نه اتفاقا احساس خوبی داریم همینکه مثل بقیه نیستیم این یعنی خیلی بهتریم و خیلی خاصیم❤️❤️❤️

تو رانندگی  تو غذا خوردن کنار بقیه اذیت نمیشید؟؟ یا تو فعالیتای گروهی یا هر چیز دیگ  حس ...

رانندگی که نه من چند بار رانندگی کردم اذیت نشدم و دوستمونم که گفتن با موس اذیت میشه من اذیت نمیشم عادت دارم با دست راست.

تو غذا خوردنم که نه خب مشکلی ندارم و اینکه اصلا حس بدی نیست اتفاقا خیلی خاصه😂🤪

پروفایلم خودمو فرشادیم😈 عشق خودمه🥺به هیششششکی نمیدمش🥺حتی به شما سایلنت آرمی های عزیز😂🤦🏼‍♀️#فان.

نه اتفاقا کمیابیم یه رو خاصم داریم

من همون دختری هستم که تو ۱۶ سالگی بهش تجاوز شد........مامان چرا به من باور نداری؟مگه دست خودم بود بهم تجاوز شد.......میدونم از اینکه منو به دنیا اوردی پشیمونی.........من عامل تمام بدبختیای تو هستم.........میدونم داداش دوقلومو بیشتر از من دوست داری.......مامان چرا منو مجبور کردی به خاطر تو تاپیک بزنم و چند کاربر بهم توهین کنن......ولی یه ذره منو تحمل کن قول میدم تنهات میذارم که راحت شی.......مامان چرا وقتی من مجرد بودم منو مجبور کردی بی بی چک بذارم فقط به خاطر اون حرف فالگیر........با اینکه منو دوست نداری ولی یه تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم......فقط قول بده به خاطر من گریه نکنی چون من تو این دنیا مسافرم......اگه مردم بیا این امضا رو بخون تا بفهمی من قصدم ناراحت کردن تو نبود کاشکی میتونستم بهت بگم چه قدر دوست دارم ولی تو به من شک میکنی به من اعتماد نداری.......
رانندگی که نه من چند بار رانندگی کردم اذیت نشدم و دوستمونم که گفتن با موس اذیت میشه من اذیت نمیشم عا ...

با دست راست موس گرفتن راحته با دست چپ سخته بختطر راست کلیلک و چپ کلیک

همین دیگ انگار ادمای متفاوتی هستین تنها چیزی ک واسه شما چپ دستا میسازن میز سر امتحانه مدرسه و کنکوره ...

باور کن من اونم تو مدرسه نداشتم اصلا اندازه ی میزش نرمال نبود یکجوری بود 🙁فقط سر همین اذیت شدم

فکر کن با دست چپت بخوای امتحان بدی روی این صندلی های مدرسه .قشنگگگ باید خم شی گردنت بدجور درد میگیره تازه هی هم میگن خانم درست بشین

پروفایلم خودمو فرشادیم😈 عشق خودمه🥺به هیششششکی نمیدمش🥺حتی به شما سایلنت آرمی های عزیز😂🤦🏼‍♀️#فان.
باور کن من اونم تو مدرسه نداشتم اصلا اندازه ی میزش نرمال نبود یکجوری بود 🙁فقط سر همین اذیت شدم فکر ...

من همیشه اعتراض میکردم یا صندلی چپ دست میاوردن یا دوتا میز ، یه چپ دست معترض بودم 😁😁