2777
2789
عنوان

کیا چپ دستن

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 64 پست
من جدیدا دو دست شدم

چطوری

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یادمه یه آخوند میگفت چپ دست ها شیطانن و جادوگر خوبی میشن چون با دست راست میرن دستشویی و.....چون ...

عه جدا؟!

دوستان دعا مینویسم سحر باطل میکنم،جادو میکنم ،نفری دومیلیون

مراجعه به پیوی😁😁😁

منم یادمه یه آخوند میگفت چپ دست ها شیطانن و جادوگر خوبی میشن چون با دست راست میرن دستشویی و.....چون ...

شیطانم شدم پس😂

پروفایلم خودمو فرشادیم😈 عشق خودمه🥺به هیششششکی نمیدمش🥺حتی به شما سایلنت آرمی های عزیز😂🤦🏼‍♀️#فان.
خوبع

بله

درخواست قبول نمیکنم🙏🙏🙏.....⁣مشکل از جایی شروع شد که یک مشت آدمِ اشتباه ؛با هم به زیرِ سقف هایی رفتند ،که قرار بود میزبانِ آدم های درست باشد ...🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃مشکل از جایی شروع شد ؛که دو نفرهایی با هم جفت شدند ؛که هرکدام یا دلشان جایِ دیگری بود ،یا دنیاهایشان با هم فرق داشت ...دونفری که حتی سرِ سوزنی یکدیگر را نمی فهمیدند ...مشکل از جایی شروع شد ؛که بیشترِ دو نفرهای جهان ،هم خانه شدند اما همدل نشدند ...فارغ شدند اما عاشق نشدند ... !و مشکلِ اصلی درست همان جایی شروع شد ؛که همان دونفرهایِ اشتباهی ؛سه نفر شدند ... !!!
یه سوال اذیت نمیشین چم دستین؟؟ مشکلی داشتین تاحالا ؟؟

چه اذیتی ؟ اذیت که میشیم چون همه وسایل ها رو بختطر راست دستها ساختن 

ببین میتونی چپ دست باشی و با دست راست موس رو بگیری ؟‌یا مجبور بشی با دست چپت بگیری

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

منم چپ دستم،کلاس اول که بودم بلد نبودم با دست راستم بنویسم.مامانم اینقدر رو دستم با مداد میزد که بالاخره موفق شد بهم تحمیل کنه با دست راستم بنویسم.یادمه خیلی خیلی سختم بود،وقتی مامانم میرفت زود با دست چپم مینوشتم 

عه جدا؟! دوستان دعا مینویسم سحر باطل میکنم،جادو میکنم ،نفری دومیلیون مراجعه به پیوی😁😁😁

من کمتر میگیرم 😂😂😂

یه سوال اذیت نمیشین چم دستین؟؟ مشکلی داشتین تاحالا ؟؟

من توی مدرسه گردنم درد میگرفت که میخواستم بنویسم روی صندلی هامون چون صندلی ها مخصوص راست دست هاس و من باید خیلی خم میشدم و خودمو کج میکردم

صندلی چپ دستم داشتیم ولی خیلی سفت بود

همین که موضوع خاصی نیست

پروفایلم خودمو فرشادیم😈 عشق خودمه🥺به هیششششکی نمیدمش🥺حتی به شما سایلنت آرمی های عزیز😂🤦🏼‍♀️#فان.
سلام ژینا جان دیشب عضو کانالت شدم تا ۴ صبح نوشته ها تو خوندم عالیییی بود بنظرم استعداتو تقویت کن و ح ...

سلام عزیزم 

سپاس گزارم ممنون ک دنبال کردید 

انشالله. هر چی خدا بخاد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)