2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

180 بازدید | 17 پست

روز جمعه پدر شوهرم تماس گرفت بیایید خونمون صبحونه و ناهار با هم باشیم ما هم یک ماه بود نرفته بودیم خونشون و رفتیم صبحونه که خودشون خورده بودن من و همسر و پسرم رفتیم سر میز تنها خوردیم مادر شوهرم گفتم ناهار هم اینجایید؟؟؟؟. من هیچی نگفتم اما دلم شکست باز گفتم اشکال نداره بعد گفت غذا زیاد در یخوال هست گرم میکنم واس شب پسر بزرگم و زنش میان غذا میزارم من خییییلییییی ناراحت شدم بچها به نظرتون ناراحتی من به جا بود؟بعد سوهرم متوجه چهره ناراحتم شد ولی هیییچی نگفتم که بی احترامی نکنم بعد شوهرم مامانشو صدا کرد تو اتاق داد زد که عروست از خودت نیست از خودت عروستو ندون چرا غذا برا خانم نزاشتی و این حرفا مادر شوهرمم اومد تو اتاق که شما که نگفتید میایید سر زده اومدید غذا گرم هم میخوایید؟من فقط دندونامو فشار دادم زو هم هیچی نگفتم ولی از کارشون شکه شدم آخرم تن ماهی گذاشت جوشید با سیب زمینی و برنج گذاشت جلومون منم ۳ قاشق خوردم مه فقط ازش خورده باشم ولی با خودم عهد کردم دیگه خونشون نرم واسه وعده.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر شوهرت خوبه بیخیالش شو آدم نمیشه... من مادرشوهرم خدا نصیب گرگ بیابون نکنه از بدی هیچی کم نداره ولی کاری ازم برنمیاد نمیتونم بجنگم که 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
اگر شوهرت خوبه بیخیالش شو آدم نمیشه... من مادرشوهرم خدا نصیب گرگ بیابون نکنه از بدی هیچی کم نداره ول ...

شوهرم خوبه دوسش دارم ولی واقعا جای دلشکستگی و ماراحتی نداشن به نظرت؟

چرا منم بهم برمیخوره میرم یهو کتلت سوخته نیمرو میزاره ولی به روی خودم نمیارم اگر ناراحت بشی قهر کنی زندگی خودت و خراب میکنی هر چی باشه مادر نمیتونه ازش بگزره 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

به نظرم خونه کسی دعوت میشین باید خانوم خونه دعوت کنه همون پدرشوهرت بدون رضایت زنش شما را دعوت کرد حالا چرا یه ماه خونشون نرفتین ....مادرشوهرت از چیزی دلخوره مخصوصا اونجای حرفش گفت برای پسر بزرگ م غذای تازه بار میزارم..

نه درگیر پسرم بودم از طرفیم آبجیم ابنا خونمون بودن ذرگیر زندگی بودیم یا. اونا مهمون داشتن یا ما  ...

ببین تو زندگی زناشویی مو متاهلی اولویت در نظر بگیر....اول پدر و مادر خودت و شوهرت بعد خواهرت و برادرت و خواهر براداری همسرت....شما یه ساعت وقت نداشتین به پدر و مادر همسرت سر بزنی 

ببین تو زندگی زناشویی مو متاهلی اولویت در نظر بگیر....اول پدر و مادر خودت و شوهرت بعد خواهرت و برادر ...

مادر شوهرم نبود یک مدت بخاطر فوت داییش شهریتان بود از طرفی آبجیم اینا داشتن از ایران میرفتن یهو تست کروناشون مثبت شد و خونه من ۱۰ روز موندن تا جواب منفی بشه خلاصه خیلی درگیر بودیم