2777
2789
عنوان

خدایا

27 بازدید | 4 پست

خدایا از ادما تو بنده هات خستم از همه بریدم دیگه تموم شد... 

از هر چیزی تو دنیاس متنفرم دیگه هیچ حس نمیکنم هیچی 

درک میکنین؟   

🙃من دخترم 🙂مَن از نَســــل لِـــــیلی اممَن از جِنـــس شــــیرینَم    غرورم زندگیه منه  تونخ ما نباش جر میخوری  ʕ´•ᴥ•`ʔ  

چی شده 😶 می‌دونی هممون این حسو تجربه کردیم واقعا جمله قشنگیه خدایا توکلم به خودت نه بنده های بیخودت

ان شاالله مورد حل میشه توکلت به خدا

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
چی شده 😶 می‌دونی هممون این حسو تجربه کردیم واقعا جمله قشنگیه خدایا توکلم به خودت نه بنده های بیخودت ...

هیچکسی درکت نکه از همه فراری باشی حست پوچه به هرکسی اعتماد نداری من تو زندگیم سختی زیاد داشتم شایدم بگم بار چندمه این شکلی میشم ولی الان بهترم خیلی وقته زدم به سیم بی خیالی برای هر اتفاق محم نیست همین       گفتن خنده ی من تلخ تر از گریه است 

🙃من دخترم 🙂مَن از نَســــل لِـــــیلی اممَن از جِنـــس شــــیرینَم    غرورم زندگیه منه  تونخ ما نباش جر میخوری  ʕ´•ᴥ•`ʔ  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچکسی درکت نکه از همه فراری باشی حست پوچه به هرکسی اعتماد نداری من تو زندگیم سختی زیاد داشتم شایدم ...

گلم این رو به عنوان نصیحت نگاهش نکن عزیزم ♥️ ولی ارتباطتو با خدا بیشتر کن ، ازش کمک بخواه قرآن بخون هر موقع پر از حس منفی بودی 

ماها اگر خدارو نداشتیم پوچ بودیم ولی الان نه پس به خودش بیشتر نزدیک شو گلم 

مطمینم کمکت می‌کنه هرجوری 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
گلم این رو به عنوان نصیحت نگاهش نکن عزیزم ♥️ ولی ارتباطتو با خدا بیشتر کن ، ازش کمک بخواه قرآن بخون ...

چند وقته حسش نمیکنم احساس میکنم فراموش شدم هیچی محم نیست ولی خب همینه که هست خودش خوبه    

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز