آتنا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 9863 عنوان خانما بیاین 50 بازدید | 6 پست ۲ماه میشه همه چیزو فراموش میکنم ...از سالن نیرم تو اتاق نمیدونم دنبال چی رفتم ...حرفامو یادم میره ...الانم میخواستم تاپیک بزنم درمورد حافظم یادم رفت بعد ۱۰دقیقه یادم اومد😔ازمایش تیروئیدم دادم سالم بودمچی شده ینی اخه یکم سرم درد میگیره همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم... 1400/06/07 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrabanow عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 1112 عزيزم برودکتر...... اين جورچيزارو دست کم نگير.. البته احتمال داره يه مشکل خانوادگي ياخدايي نکرده ازدست دادن عزيزي موجبش بشه که خب موقته
آتنا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 9863 عزيزم برودکتر...... اين جورچيزارو دست کم نگير.. البته احتمال داره يه مشکل خانوادگي ياخدايي نکرده ازد ... یک مشکل بزرگ دارم که همیشه بهش فکر میکنم و اون اصلا یادم نمیره😕 همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
zahrabanow عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 1112 یک مشکل بزرگ دارم که همیشه بهش فکر میکنم و اون اصلا یادم نمیره😕 ذهنت درگيره پس.... امکان داره همون روسيستم عصبيت اثرگذاشته باشه.... يه مدت سعي کن ذهنتوخالي کن اگه بهترنشدي حتمابرودکتر
آتنا۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 9863 ذهنت درگيره پس.... امکان داره همون روسيستم عصبيت اثرگذاشته باشه.... يه مدت سعي کن ذهنتوخالي کن اگه ب ... عزیزم باید برم دکتر مغز و اعصاب؟ همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...