2777
2789
عنوان

عشق بدلیجات

261 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من امروز یه دستبند النگویی بدل دیدم رنگ سفید با نگین سبز جنسش رادیوم بود قیمتش ۲۵۰ هزارتومان بود بنظرتون اززش داره بخرم یعنی خیلی خوشگل بود 

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

من هیچوقت پول برای بدل نمیدم بهیچ عنوان

ولی خوب اگر  دوست داری بخر مهم دل خودته

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

با طلا مو نمیزد از این جوان پسندها برای مهمونی خیلی قشنگه بنظرتون کسی نمیفهمه بدله برم بخرم ؟؟؟

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچوقت پول برای بدل نمیدم بهیچ عنوان ولی خوب اگر  دوست داری بخر مهم دل خودته

چرا عزیزم خوبه که 

سلام من میخوام گوشمو یوراخ کنم میترسم کسی تجربه داره اخه شنیدم خیلی عفونت میکنه و گوشت اضافه میاره ...

دادشم خودش تو خانه با نخ سوزن سواراخ کرد هرسوالی داری ازم بپرس

دادشم خودش تو خانه با نخ سوزن سواراخ کرد هرسوالی داری ازم بپرس

واااای با نخ سوزن؟ 

دختر همسایمونم همینکارو کرده بود میگفت هیچیمم نشده

نمیدونم چیکارکنم

با دستگاه احتمالا عفونتش بیشتر میشه 

عشقم ببین.... همسایمون تفنگ داره با اون دستگاه تفنگی سوراخ میکنه و گوشواره نگینی میندازه 

میخواستم برم پیشش ولی تو نت زدم خیلیا گفتن گوشمون عفونت کرده و گوشت اضافه اورده و... 

خیای دو دلم

واااای با نخ سوزن؟  دختر همسایمونم همینکارو کرده بود میگفت هیچیمم نشده نمیدونم چیکارکنم با د ...

اصلا دودل نباش با دستگاه حتما سواراخ کن هیچی نمیشه فقط یه ذره درد داره بعد یه روز درد وحشتناک تموم میشه تا ۳۰ روز یه ذره درد داره اما با نخ سوزن نکن با دستگاه عالی فقط تا یک ماه اون گوشواره طبی درنیار

واااای با نخ سوزن؟  دختر همسایمونم همینکارو کرده بود میگفت هیچیمم نشده نمیدونم چیکارکنم با د ...

کجای گوشت میخای سواراخ کنی