2821
2789
عنوان

واقعا که

125 بازدید | 15 پست

یه رفیق داشتم مجازی 1 سال بود رفیق بودیم انقد صمیمی بودیم هرکار براش کردم 

یه چند مدت نبود امروز فهمیدم رل زده رفتم تبریک گفتم بهش منو برد گروهی که با رلش اشنا شده

رلش بهم گفت اسم این دوستت چیه

اینم برگشت گفت نمیدونم تازه باهاش اشنا شدم😐💔

بنظرتون نباید بهم بربخوره

ناراحتی ازم دور باش 

لفت بده از اون گپ

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ام میگفتی با کی اشنا شدی مگه اصلا ما با هم دوستیم ؟🤔

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
لفت بده از اون گپ

اره همینکارو میکنم 

خودشم این دوستم قبلا همش رل میزد باهاش حرف زدم که این چیزا مسخرست گفت اره دیگه عمرا رل بزنم

امروز فهمیدم اون مدتی که اصلا جوابمم نمیداد رل زده باز برگشته امروز بهم میگه این فرق داره😐

ناراحتی ازم دور باش 
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز