سلام مهربونا من از ۲۲ مرداد ماه پوستم قرمز میشه ی دفعه همرا با خارش س بار رفتم دکتر گفتن کهیر امپول زدم ۴ بار تا الان ی هفته ام هست قرص هیدروکسی زین میخورم ولی اگ ی روز قرص نخورم دوباره بدنم بخصوص روی گردنم وقفه سینم و روی سینم لکه های قرمز اندازه سکه یا بزرگ تر میزنه بیرون بعضی وقتا اصلا خارش نداره الان دیگ دو هفته بیشتر شاید شده باشه ولی خوب نشدم قبلش عفونت زنانه گرفته بودم کپسول فلوکونازول میخوردم ۳ روز بعدش اینطوری شد ۳دماهی هم میشد ک کره بادوم زمینی میخوردم حالا نمیدونم از چیه اینا ب ۴۰ ۳۰ زنگ زدم میگ کروناست ولی اگ کرونا بود قاعدتا نباید اطرافیانمم میگرفتن؟؟؟اینم بگم از اسفند هم از پودر چاقی گلکسی فت استفاده میکنم میتونه از اون باشه؟؟ بنظرتون برم دکتر باز؟؟
ممکنه از قرصایی که خوردی باشه من فلوکونازول خوردم زیر انگشتم جای حلقم دونه های قرمز زده گاهی میسوزه گاهی خشک میشه و میخاره البته نمیدونم از اون هست یا نه الآن خیلی وقته قرصمو قطع کردم یه پماد داده دکتر ولی هنوز خوب نشده
من خودمم حدس میزنم از کپسول فلوکونازول باشه ولی خب چیکار کنیم؟؟
منم نمیدونم والا من کف پام هم زگیل داره میخوام برم چهارشنبه فریزر کنم حالا از دکتر بازم می پرسم ولی مال شما احتمال زیاد حساسیته البته مادر خودمم قفسه سینش دونه زده بود خارشم داشت هر روز ورزش می رفت خیلی عرق می کرد دکتر گفته بود یه سری موجوداتی که تو پوست همه هست باعث شده اینطوری بشی پوستت حساسه گفته بود بلافاصله بعد ورزش دوش بگیر و از لیف و اینا هم استفاده نکن