بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓 قهرش بی_کینه 🤍 دوست داشتنش بی_ادعا💖 و بخشش او بی انتهاست. 🎁💗♾️ انسان زود پشیمان میشود. گاه از گفته 😣 و گاه از نگفته هایش.🥺 اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻♀️ که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗 خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️ مهربانی منطقیترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
من اصلا نمیدونم روبیکا چیه ولی فک کنم از علاقه مندی های گوگلم خوندم حذف شده
بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓 قهرش بی_کینه 🤍 دوست داشتنش بی_ادعا💖 و بخشش او بی انتهاست. 🎁💗♾️ انسان زود پشیمان میشود. گاه از گفته 😣 و گاه از نگفته هایش.🥺 اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻♀️ که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗 خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️ مهربانی منطقیترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺.
من اصلا نمیدونم روبیکا چیه ولی فک کنم از علاقه مندی های گوگلم خوندم حذف شده
ماجرا هایی داشت و آخرم خوندم حذف شده