2777
2789
عنوان

پودر چاقی

1272 بازدید | 56 پست

سلامممم اقا من قبلا یه پودر داشتم پودر گین اپ خیلی خیلی خوب بود و وزن اضافه کردم اما الان دیگه اصلش پیدا نمیشه... اگه میدونید یکم راهنماییم کنید چ پودرای دیگه ای هست که خوب باشه بخرم.. یا اصل همین گین اپ کجا گیر میاد ممنون میشم🥺

چجوری فهمیدی اصل نیست؟

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

برنگشت وزنت ینی؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری فهمیدی اصل نیست؟

پودرش تو اب حل نمیشه گوله گوله میشه میاد رو اب.‌ و اینکه بعد 4..5 روز اگه اثر نکنه و اشتهات زیاد نشه قطعا تقلبیه.. اصلش جوریه که بعد استفاده دلت میخواد در و دیوارم بخوری😂

والا من قرص مخمر آبجو استفاده کردم خو ب بود

عوارض نداش؟

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
نه 20 کیلو اضافه کردم خیلی لاغر بودم... اصلا برنگشت الان میخوام بازم اضافه کنم اما دیگه اصلش نیست هم ...

عکسشو نداری

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
مرسی از راهنمایی عزیزم.. قرصش اشتها اوره؟ کورتون که نداره؟

خیلی اشتهاآور من چن سال استفاده کردم اون موقعا۲۰تومن بود به خیلیامعرفی کردم قرصش شیش ضلعیه گیاهی بوکه میکنیش بویه گیاه میده اسمشم دراگون