معجزم مدیر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 عنوان کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 19 پست سلام بچه ها کسی بوده سرفه نداشته باشه ولی ریه هاش درگیر شده باشه؟؟؟فقط نفس عمیق بکشه یکم احساس سنگینی کنه تو ریه هاش؟ لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘 1400/06/06 | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 اگر ملاینه کنه لازم باشه مینویسه ؟ تب داری ؟ درد قفسه سینه ؟ درد بین کتف؟ تبم دیشب ۳۶ونیم بود اکسیزن خونم دیشب ۹۷ ولی نفس میکشم سنگینی دارم تو قفسه سینم سرفه هم دارم لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 منم خفیف بودم همینجوری بودم خوب شدم ، اما اگه بدتر شدی و اکسیژنت پایین رفت برو دکتر رفتی دکتر؟؟؟چه دکتری؟؟چه داروی بهت داد؟؟چندروزه خوب شدی ؟؟توروخدا جوابم بده مردم از نگرانی 😭😭😭😭😭 لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
eshghduni عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 6715 خب همین که تب نداری و اکسیژنت اوکیه نشونه خوبیه ، یعنی خفیف گرفتی اکسیژن خونت و تب رو دائم چک کن اگر سرفه هات اذیتت کرد و بیشتر شد برو سی تی بده
معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 خب همین که تب نداری و اکسیژنت اوکیه نشونه خوبیه ، یعنی خفیف گرفتی اکسیژن خونت و تب رو دائم چک ... از جمعه هفته پیش تا حالا ۳بار رفتم دکتر کلی همین عمومیا اکسیزن وتبم خوب بوده ولی این تنفس سنگین که دارم با تک سرفه میترسم لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
eshghduni عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 6715 از جمعه هفته پیش تا حالا ۳بار رفتم دکتر کلی همین عمومیا اکسیزن وتبم خوب بوده ولی این ت ... ببین برو متخصص ریه خودت رو راحت کن ، هرچی بگه همون درسته