captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 عنوان سرم درد میکنهه😕🤕 61 بازدید | 8 پست فک کنم از کروناس حالا چی بخورم خوب بشم؟😕😕🤕 هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵ 1400/06/06 | 21:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 فقط سردردداری؟کجای سرته؟باقرص خوب نشدی؟ م قرص ک نخوروم ولی ی ساعت سیخ میکشه ی ساعت درد میکنه اطراف پیشونیم هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
sarage عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6874 م قرص ک نخوروم ولی ی ساعت سیخ میکشه ی ساعت درد میکنه اطراف پیشونیم ازسینوس هاته عزیزم گرم نگهشون دارجلوی بادکولرنرو خوب میشی کرونا نیس اگ علائم دیگ نداری
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 ازسینوس هاته عزیزم گرم نگهشون دارجلوی بادکولرنرو خوب میشی کرونا نیس اگ علائم دیگ نداری مرسی کلی ذوقیدم یکی هم بالاخره گف نداری کرونا😍😂جلو کولر ک بگم دیگ صب ک مامیشم استخونام یخ بسته کاملا باورت میشه انقد یخم صب ک با کلاه کت میام تو خیاط😶😶😶😶😶😶😶😂 هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
sarage عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6874 مرسی کلی ذوقیدم یکی هم بالاخره گف نداری کرونا😍😂جلو کولر ک بگم دیگ صب ک مامیشم استخونام یخ بسته کام ... منم سه روزه تمام سردردشدیدداشتم خیلی افتضاح بودسردردمن ک ازگرما زدگی بود ...سردردقبل کروناهم بوددیگ دیگه هرچیزی ک کرونا نیست اصلا نگران نباش عزیزم فقط گرم نگه دهرسرتو وگوش هاتو انشالله ک زودخوب میشی
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 ازسینوس هاته عزیزم گرم نگهشون دارجلوی بادکولرنرو خوب میشی کرونا نیس اگ علائم دیگ نداری البته پاهمم یکم درد میکته😕 هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
captain22 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 5586 منم سه روزه تمام سردردشدیدداشتم خیلی افتضاح بودسردردمن ک ازگرما زدگی بود ...سردردقبل کروناهم بوددیگ ... مرسی عزیزم ان شاءالله دقیقا منم گرمام میشه سریع دیگ سرم مسترکه انکار😶 هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونمجواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵