2777
2789
عنوان

سرم درد میکنهه😕🤕

61 بازدید | 8 پست

فک کنم از کروناس حالا چی بخورم خوب بشم؟😕😕🤕

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط سردردداری؟کجای سرته؟باقرص خوب نشدی؟

م قرص ک نخوروم ولی ی ساعت سیخ میکشه ی ساعت درد میکنه اطراف پیشونیم 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
ازسینوس هاته عزیزم گرم نگهشون دارجلوی بادکولرنرو خوب میشی کرونا نیس اگ علائم دیگ نداری

مرسی کلی ذوقیدم یکی هم بالاخره گف نداری کرونا😍😂جلو کولر ک بگم دیگ صب ک مامیشم استخونام یخ بسته کاملا باورت میشه انقد یخم صب ک با کلاه کت میام تو خیاط😶😶😶😶😶😶😶😂

مرسی کلی ذوقیدم یکی هم بالاخره گف نداری کرونا😍😂جلو کولر ک بگم دیگ صب ک مامیشم استخونام یخ بسته کام ...

منم سه روزه تمام سردردشدیدداشتم خیلی افتضاح بودسردردمن ک ازگرما زدگی بود ...سردردقبل کروناهم بوددیگ دیگه هرچیزی ک کرونا نیست اصلا نگران نباش عزیزم فقط گرم نگه دهرسرتو وگوش هاتو انشالله ک زودخوب میشی 

ازسینوس هاته عزیزم گرم نگهشون دارجلوی بادکولرنرو خوب میشی کرونا نیس اگ علائم دیگ نداری

البته پاهمم یکم درد میکته😕

منم سه روزه تمام سردردشدیدداشتم خیلی افتضاح بودسردردمن ک ازگرما زدگی بود ...سردردقبل کروناهم بوددیگ ...

مرسی عزیزم ان شاءالله دقیقا منم گرمام میشه سریع دیگ سرم مسترکه انکار😶