2777
2789
عنوان

سرم درد میکنهه😕🤕

61 بازدید | 8 پست

فک کنم از کروناس حالا چی بخورم خوب بشم؟😕😕🤕

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سردردداری؟کجای سرته؟باقرص خوب نشدی؟

م قرص ک نخوروم ولی ی ساعت سیخ میکشه ی ساعت درد میکنه اطراف پیشونیم 

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
ازسینوس هاته عزیزم گرم نگهشون دارجلوی بادکولرنرو خوب میشی کرونا نیس اگ علائم دیگ نداری

مرسی کلی ذوقیدم یکی هم بالاخره گف نداری کرونا😍😂جلو کولر ک بگم دیگ صب ک مامیشم استخونام یخ بسته کاملا باورت میشه انقد یخم صب ک با کلاه کت میام تو خیاط😶😶😶😶😶😶😶😂

مرسی کلی ذوقیدم یکی هم بالاخره گف نداری کرونا😍😂جلو کولر ک بگم دیگ صب ک مامیشم استخونام یخ بسته کام ...

منم سه روزه تمام سردردشدیدداشتم خیلی افتضاح بودسردردمن ک ازگرما زدگی بود ...سردردقبل کروناهم بوددیگ دیگه هرچیزی ک کرونا نیست اصلا نگران نباش عزیزم فقط گرم نگه دهرسرتو وگوش هاتو انشالله ک زودخوب میشی 

ازسینوس هاته عزیزم گرم نگهشون دارجلوی بادکولرنرو خوب میشی کرونا نیس اگ علائم دیگ نداری

البته پاهمم یکم درد میکته😕

منم سه روزه تمام سردردشدیدداشتم خیلی افتضاح بودسردردمن ک ازگرما زدگی بود ...سردردقبل کروناهم بوددیگ ...

مرسی عزیزم ان شاءالله دقیقا منم گرمام میشه سریع دیگ سرم مسترکه انکار😶