2777
2789

کی با الکساندرایت کندلا لیزرکرده و بعدش که باردار شده موها برگشتن؟

بعضیا میگن برمیگرده

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

@maggi  عزیزم یه جا گفته بودی که لیزرکردی

تو دوران بارداری موهات برگشتن؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردم ولی فک نمیکنم برگرده..اگ تو بارداری یاشیردهی لیزر کنی اره..ولی ایطوری نه.

نه مثلا ۲ سال قبلش لیزرکنی چی

شارژ نکنی برمیگرده دائمی نیست که

من چند ساله لیزر کردم و بعدش نرفتم شارژ ولی خوب راضی هستم 

بعد لیزر باردار شدی؟

موهات برگشتن حین بارداری؟

من تمدید نکردم و بله برگشت البته نه به شدت قبل تقریبا یک سومش برگشت

ربطی به بارداری نداره کلا بعدش باید سالی ی بار تمدید شه 

منتظرم کرونا تموم شه برم دوباره

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بعد لیزر باردار شدی؟ موهات برگشتن حین بارداری؟

بله باردار شدم 

ولی ب گمونم ربط ب بارداری نداره

قبل بارداری هم یه خورده داشت

ولی بخاطر شارژ نشدنه

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

۲ سالللل اوووو معلومه برمیگرده بعد از دوره کامل باید هر ۳ ماه بری شارژ ... من که زایمان نکردم یه مدت نرفتم همشون مثل قبل برگشتن فکر نمیکنم به زایمان و شیردهی ربطی داشته باشه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

برمیگرده عزیزم زایمانم نکرده باشی برمیگرده ... دستگاه من الکساندرایت بود برگشتن...

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
۲ سالللل اوووو معلومه برمیگرده بعد از دوره کامل باید هر ۳ ماه بری شارژ ... من که زایمان نکردم یه مدت ...

نه منظورم اینه که از ۲ سال قبل اقدام به بارداری اگه لیزر کنی و تو این ۲ سال هم مرتب بری شارژ حین بارداری برمیگرده؟

برمیگرده عزیزم زایمانم نکرده باشی برمیگرده ... دستگاه من الکساندرایت بود برگشتن...

واسه شما حین بارداری برگشتن؟

اگه مرتب شارژ کنم چی؟

نه منظورم اینه که از ۲ سال قبل اقدام به بارداری اگه لیزر کنی و تو این ۲ سال هم مرتب بری شارژ حین بار ...

تجربه اشو ندارم عزیزم از نظر زمانی درنظر بگیری ممکنه برگرده اما از نظر تاثیر بارداری و اینا نمیدونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز