2777
2789
عنوان

چه جوری بپیچونمش؟

322 بازدید | 54 پست

با یکی آشنا شدم دوماهه کلا دوبارم همو دیدیم حرف پول شد گفتم اره من به دوستام قرض میدم حالا برگشته میگه ده تومن بهم قرض بده منم گفتم باشه از سهامم میدم حالا پشیمون شدم چیکار کنم هی پیگیری میکنه میگه چک دارم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر خودت بوده

چرا همچین حرفی زدی

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

پسره ازت پول میخاد؟😑

این اصلن ب نظرخودت ارزش اشنایی داشت؟😶😐

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

آدم تواین دوره  زمونه نمیتونه به کسی اعتمادکنه چون سخته

بگیدسرم  شلوغه وقت ندارم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

دیوونه نشی یه وقت بهش پول بدی اگه دادی دیگه فاتحشو بخون 

نه عمرا نمیدم فقط یه بهانه خوب بهم بگید

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم
خوب بیکار بودی گفتی بگو ببخشید الا خودم گیرم نمیتونم و بعدم خدافظی کن کات

میخوام کم کم کات کنم به چه بهانه پولو بپیچم