2777
2789
عنوان

دکتر مرد..

| مشاهده متن کامل بحث + 5465 بازدید | 55 پست
چرا دندان پزشک باید مرد باشه؟ من حتی دکتر چشمم باید زن باشه وگرنه خودمو میکشم نمیدونم چرا احساس می ...

چون توانایی و زورشون و تسلطشون بیشترِ....  ی بار از دکتر دندانپزشک خانم ضربه خوردم ... فقط دکتر مرد قبول دارم.... ب  حرفایی هم ک میزنن تحقیر همجنس.. زنان علیه زنان و.. این قرتی بازیا  اهمیت نمیدم .... کسی ک سخنش حق.. تو حرفه اش خوب باشه  چ مرد چ زن قابل احترامِ و قبولش دارم

وای اینا چجوری تحریک نمیشن خداییش ایول چ باشخصیت

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینجا هم همه سونو لوژیست ها مرد هستن اونقدر محترمانه برخورد میکنن که نگو حتی سونو واژینال شدم چشم از مانیتور برنداشت

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 

یا دکتره خراب بوده یا خواهرت داره الکی شلوغش میکنه !!!

ولی این دلیل نمیشه که همشون اینطورین 

من کلی دکتر مرد رفتم و دیدم هیچکدوم خراب نبودن والا!!!!😑😑😑😑😑😑😑😑

زایمان طبیعی کردم با دکتر مرد  و دکترای دیگه که اومدن و رفتن😑😑😑😑😑😑

بعضی ها یجوری حرف میزنن انگار دکترا زن ندیدن تا حالا 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

منم سونو واژینال پیش دکتر مرد رفتم

دستیارش دستگاه گذاشت یه پارچه انداخت دکتر اومد سونو کرد

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
چیه تاحالا نشنیدی اسم تحریکو اینجوری کردی؟

چرا شنیدم

ولی فقط اینجا دیدم مردا را آلتی متحرک میبینن که بابد با پشه ماده هم تحریک بشن!!!

مگه حیوونن؟ کنترل و اراده پس چی؟ ندارن؟

من لگنم نیاز به عمل داشت دکترم مرد بود یعنی تو اتاق عمل فقط یه زن بود اونم متخصص بیهوشی بود ۴ یا ۵ تا مرد بالاسرم بودن همه رو به یه چشم نبینیم دکتر زن دیدم از مرد کثیفتره

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!