2777
2789
عنوان

دکتر مرد..

| مشاهده متن کامل بحث + 5465 بازدید | 55 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا تو شهر ما چون کوچیکه فقط سه تا دکتر زنان داره که اونیکه از همه بهتره اقا هس منم رفتم پیشش اما کار خاصی نکرد و فشار دادن سینه رو یه خانوم که دستیارش بود انجام داد حتی دکتر از اتاق رفت تو اتق دیگه پشت میزش و ندید

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

وا یعنی چی؟برا معاینه گرفته؟

خانما آیا  اطلاعات عمومی بالایی دارین؟ بیاین اینجا بگین ماهم استفاده کنیم

اگرهم اطلاعات عمومیتون پایینه عیب نداره اینجا کلی اطلاعات هست که میتونی ازشون لذت ببری

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7138852/بیاین-اینجا-هرکی-هر-اطلاعات-عمومی-داره-بذاره

جنوبی ام    سبزه شیرین   خونگرمم  چاله گونه هم دارم محشره   عاشق شوهرم ودخترام کی گفته آقایون تو خونه باید بشینن وحتی آبم میخوان خانوم خونه باید براشون بیاره یه زحمت بخودشون نمیدن آبم بخورن   شوهر من انقد با گوشی من بازی میکنه تا شارژ گوشیو تموم کنه بعد میگه بیا گوشیتو بزن شارژ اون لحظه میخوام کَلَشو بکَنم  

مسائل زنانه فقط دکتر خانم هیچ وقت در این مسائل پیش دکتر اقا نرین هرچقدرم حاذق باشه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
وا چطور نشنیدی؟!

والا من نشنیدم تا حالا

اخه مگه میشه؟؟؟چون متخصص زنان اکثر اوقات معاینه میکنه اونجا رو!!!   اخه ی مرد چطور اونجا رو معاینه میکنه و دستگاه میزاره مثلا؟؟؟؟😧😧😧😧واسه ی چیزی مثل عفونت مثلا

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤