2777
2789
عنوان

بچممممم

141 بازدید | 10 پست

پنج ماهو بیست و پنج روزشه

الان چهار روزی هست بی حاله یجوری خسته اس انگار همش می‌خوابه یا مواقع بیداری ناله می‌کنه یکمم کم شیر میخوره چ غلطی کنم نکنه کروناسسسس

بعد بچم من یکم گلو درد و آبریزش بینی پیدا کردم ک آب نمک و سرکه قرقره کردم بهتر شدم کمککککک ببرم دکتر ؟؟؟؟میترسمممم کرونا بااااشه

برای بهتر شدن زندگیم یه دونه صلوات میفرستی  

کرونا تو بچه ها بیشتر آبریزش بینی تب و اسهاله

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کرونا تو بچه ها بیشتر آبریزش بینی تب و اسهاله

تب نداره بدنش...بینیش کیپ شده بود ک از دیروز کولر روشن نکردم کیپیش برطرف شد حس میکنم زیر کولر سرما خوردیم ولی میترسم نکنه اشتباه کنم

حتما دکتر نشون بده بچه را...مواظب باش 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
تب نداره بدنش...بینیش کیپ شده بود ک از دیروز کولر روشن نکردم کیپیش برطرف شد حس میکنم زیر کولر سرما خ ...

شاید دندون در میاره بهتره دکتر ببریش ولی الان مطب اطفال پر بچه کروناییه اگه بردی بیرون وایستا نوبتت شد منشی بهت زنگ بزنه بعد ببر بچه رو

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
وای دارم دیونه میشمممممممم...بیشتر بی حاله و ناله می‌کنه

چیزی نیست ایشااله...بهتره یک دکتر ببیندش

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
شاید دندون در میاره بهتره دکتر ببریش ولی الان مطب اطفال پر بچه کروناییه اگه بردی بیرون وایستا نوبتت ...

بیشتر بی حاله و ناله می‌کنه نمی‌دونم چرا 

چیزی نیست ایشااله...بهتره یک دکتر ببیندش

فردا حتما میبرم پیش دکتر خودش وای ای کاش امروز می‌بردم خدایا کمککککک چ سخته مادر بودن دیونه میشه آدم

فردا حتما میبرم پیش دکتر خودش وای ای کاش امروز می‌بردم خدایا کمککککک چ سخته مادر بودن دیونه میشه آدم

نه نگران نباش..اگه حرص بخوری شیرت خراب میشه میدی به بچه ...خودت هم غذاهای مقوی بخور