2777
2789
عنوان

پسری که میگه ...

290 بازدید | 18 پست

یه رابطه رو در نظر بگیرین که یه بار از هم جدا شدن به مدت یه هفته.تو این یه هفته به بار دختره پیام داده به پسره(البته رابطه از طرف دختر کات شده بود) حرفایی زده بود که مشخص بود دوسش داره و از جدایی ناراحته خلاصه با هم آشتی نمیکنن ولی یه روز بعدش پسره برمیگرده پیش دوست دخترش و میگه نمی تونم از دستت بدم و اینا . بعد چند روز پسره میگه گفتم که تو ناراحت نباشی و گریه نکنی به همین خاطر برگشتم 

به نظرتون این رابطه بی ارزش نیست؟؟! دختره تموم کنه نه؟

نترس از فرا رسیدن نقطه پایان زندگی، بترس از مجهول بودن نقطه آغاز زندگی.

بزن تو دیوار بابا 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی چی بزن تو دیوار 😁 ینی کات کنن؟

اره چون ادامه دادنش غلطه وقتی دختره رو تحقیر کرده ارزشی نداره دیگه من باشم کات میکنم غرورم اولویتمه

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

اگه رابطه هدفداره  باید دختره واضح با پسره صحبت کنه حضوری ببینه واقعا دلیل برگشتش بخاطر دله خودشه یا از سر ترحم ب دختر برگشته.چون بعدها اگ مشکلی پیش بیاد پسر منت میذاره ک من ک تورو نمیخواستم بخاطر اینکه ناراحت نباشی برگشتم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
اره چون ادامه دادنش غلطه وقتی دختره رو تحقیر کرده ارزشی نداره دیگه من باشم کات میکنم غرورم اولویتمه

از یه طرفم میگه وقتی فهمیدم تو هم دوسم داری ناراحتی و منم دوست دارم و خونوادم راضین گفتم که ادامه بدم.. من که حسم نسبت به همیچین رابطه آیی خوب نیست

اگه رابطه هدفداره  باید دختره واضح با پسره صحبت کنه حضوری ببینه واقعا دلیل برگشتش بخاطر دله خود ...

اره رابطشون هدفداره اونجوری که میگه اون ناراحتیش تاثیر داره تو برگشتش وگرنه پسره گفته بود اگه من تو رو نخوام که باهات ادامه نمی دم

از یه طرفم میگه وقتی فهمیدم تو هم دوسم داری ناراحتی و منم دوست دارم و خونوادم راضین گفتم که ادامه بد ...

دیگع بعد اون حرفی ک زده اینا بی معنیه