2789
عنوان

تمیزی خونه

219 بازدید | 12 پست

چی کار میکنید همیشه خونتون تمیزه خیلی دوست دارم خونه ام از تمیزی برق بزنه ولی یه جا تمیز میکنم می بینم اونور مونده 

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من رازم اینه 

کارهای دو دقیقه ای را جدا کردم مثال مرتب کردن تخت یک دقبقه زمان میبره فوری مرتب میکنم بعد بیدار شدن یا ظرف شستن دو دقیقه زمان میخواد دیگه نمیذارم بمونه همون دقیقه انجام میدم حتی اگر یه قاشق توی سینک باشه نمیذارم بمونه 

ظرفارو تند بشور نزار زیاد بشه..بیکارم.شدی دستمال بگیر دستت بکش هرجا اومد ....من اصلا حوصلم.نمکشه عذاب میشکم..ظرف بشورم..کاش یه ظرفشویی داشتم...

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤

همیشه تمیر نیست 

ولی وقتی همه چیو سر جاش بذاری و.همون موقع انجام بدی مرتبه و 

یه چیز دیگه صبح زود بیدار بشی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
کی گقته خونه باید همیشه تمیز باشه. حیف وقت و انرژی که همش صرف تمیز ماندن خونه بشه

آخه همش استرس دارم وقتی نامرتبه

بعد از سال ها گشتن تو نی نی سایت و خواننده خاموش بودن بلاخره عضو ش شدم 😍چقدر سرگرمم کرد و چقدر باعث شد مشغول خوندن باشم و همه کارهام موند رو زمین 😅
من رازم اینه  کارهای دو دقیقه ای را جدا کردم مثال مرتب کردن تخت یک دقبقه زمان میبره فوری مرتب ...

منم تند تند می شستم ولی باز یه دقیقه میرم اونور میبینم یه چیزی بچه ها انداختن توش دق میکنم

من هرروز میشورم میسابم آخرشب مثل بازارشامه کارهرروزمه 

😥😥

آخه همش استرس دارم وقتی نامرتبه

چون بیکارید استرس میگیرید. کارای مفید کنید و عمرتون رو هدر اینچیزا ندید. حرص نخورید الکی ک وای من الان جمع کردم باز شوهرم ریخت بچم ریخت . ریخت ک ریخت فدای سرش شاید وقت نداشته یا بچس نمیفهمه هنوز جمع میکنم اما بعد انجام دادن کارای دیگم حتی اگه خانه داری کارایی مثل کتاب خوندن پیاده روی کزدن و وقت گداشتن با گل و گلدان رو تو برنامت بگذار حتمت

خانم آقای دکتر
چون بیکارید استرس میگیرید. کارای مفید کنید و عمرتون رو هدر اینچیزا ندید. حرص نخورید الکی ک وای من ال ...

تو گوشی کتاب خیلی میخونم ولی حتی موقع خوندن فکرم مشغول تمیزی خونه هست .