2777
2789
عنوان

تکثیر شفلرا

3822 بازدید | 24 پست

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه.میخواستم بدونم شفلرا رو چه اندازه ک شد میشه ازش قلمه گرفت؟ کی تا حالا قلمه شفلرا انجام داده و قلمه اش گرفته .لطفا بگید از تجربیاتتون استفاده کنیم

قلمه ها رو ۱۰ الی ۱۵ سانت از زیر گره ها میبری بعد تو اب میزاری ریشه میزنه

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگ شد یه ساقه ازش بطوراریب ببر با محلول ریشه زا بذارتوخاک اماببین فصلش کی هست قلمت برگ نداشته باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عاشقای گل و گیاه بیاین دیگه

من یکی دارم وعاشق 

ل وگیاهم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مممون از پاسختون .ساقه باید ضخیم و چوبی باشه یاسبز و  نرم باشه موردی نداره ؟

از وسط گیاه بچین نه از بالا که نازکن نه از پایین که ضخیم

و چوبی یه چیز متوسط بین این دوتا باشه عالیه

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
منم خیلی گل دوست دارم لطفا عکس بزارید و بگید چجوری و چکار میکنید گلاتون رشدش خوبه 

کود سه بیست و کود اهن استفاده کن عین حلوا رشد میکنه

مممون از پاسختون .ساقه باید ضخیم و چوبی باشه یاسبز و  نرم باشه موردی نداره ؟

کمی ضخیم باشه

از وسط گیاه بچین نه از بالا که نازکن نه از پایین که ضخیم و چوبی یه چیز متوسط بین این دوتا باشه عالی ...

باشه عزیزم.من شفلرای ابلق داذم و ۵۰ سانته فک کنم باید بزرگتر شه تا قلمه بشه ازش گرفت

منم خیلی گل دوست دارم لطفا عکس بزارید و بگید چجوری و چکار میکنید گلاتون رشدش خوبه 

عکس الان نمیتونم امامن  کود ۳ بیست دادم یه قطره دادم اسمشویادم نیست کوداهن میدم اما چندروزقبل قرص ال دی دادم گل های که رشدشون کم بود یااصلارشدنداشتن حرکت کردن وخیلی  جالب بود برام

باشه عزیزم.من شفلرای ابلق داذم و ۵۰ سانته فک کنم باید بزرگتر شه تا قلمه بشه ازش گرفت

من حدود هفتاد سانته اره کمی بزرگتر بشه عالی میشه