2777
2789
عنوان

پوست صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 50 پست
جدی ؟موهات چی اونام بهتر شد الان من موهام پر پشت نبود از اول ولی خوب الان شقیشه هام به معنی واقعی دا ...

من موهام خیلی کم‌پشت نشدن ولی ابروهام خیلی داغون بودن که خوب شد. به دخترم ام از وقتی زینک میدم رشد موهاش خیلی خوب شده

آره صبح و شب شوینده بزن و تونر، صورتتو کامل تمیز میکنه و باعث میشه جوش و لک نزنی. آبرسان و کرم دور چ ...

برا این لک و جای جوش ها ک زده هم اثر داره؟یعنی امکان داره ک برن از صورتم

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام خیلی کم‌پشت نشدن ولی ابروهام خیلی داغون بودن که خوب شد. به دخترم ام از وقتی زینک میدم رشد م ...

اگ چاق نکنه خوبه چون من میخاستم بگیرم گفتن چاق میکنه 

بعد برا بچه ها خوبه یعنی ضرر نداره منم بدم ب دخترام 

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴
همون پست های دوست مون بخون استفاده کن الان خوندم عالی بودن

بله دستشون درد نکنه خیلی عالی بود

عزیزم ی پوست هر چقدر هم که خوب باشه احتیاج به مراقبت و روتین پوستی داره..من خودم با توجه به تجربه و مطالعاتی که دارم و داشتم فقط روش های خونگی و گیاهی رو پیشنهاد میکنم

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊
عزیزم ی پوست هر چقدر هم که خوب باشه احتیاج به مراقبت و روتین پوستی داره..من خودم با توجه به تجربه و ...

چه روشی؟من تا الان هیچ گونه مراقبتی نداشتم ولی الان صورتم کامل در به داغون شده نمیدونم چیکارش کنم هرکی ببینه باور نمیکنه۲۳سال باشم

چه روشی؟من تا الان هیچ گونه مراقبتی نداشتم ولی الان صورتم کامل در به داغون شده نمیدونم چیکارش کنم هر ...

خب اول به من بگو کامل که مشکلات پوستت چیه؟؟

https://t.me/dehkademodvazibayii کانالم در ارتباط با زیبایی پوست و مو، میکاپ، رنگ مو، شیک پوشی، مد، استایل، طب سنتی هستش...دوست داشتین عضو بشید😍😍🥰🥰😊😊
برا این لک و جای جوش ها ک زده هم اثر داره؟یعنی امکان داره ک برن از صورتم

اره به مرور کم میشن

بعدش یه ماسک خونگی هم‌من از یه پیج یاد گرفتم امتحان کردم خیلی خوب بود. 

یه سیب زمینی رو با یه پیاله دون انار  بریز تو خرد کن حسابی خرد شه.‌بعد از صافی رد کن که هسته های ریز انار گرفته شن. بعد آب لیمو ترش تازه بهش اضافه کن. بریز تو قالب یخ، یخ ببنده. روزی یکی دو بار یکی از قالبها رو آروم رو پوستت ماساژ بده بعد ۲۰ دقیقه بشور.‌خیلی پوستتو شفاف می کنه و به نرور لکهات کمرنگ‌ میشن

چه روشی؟من تا الان هیچ گونه مراقبتی نداشتم ولی الان صورتم کامل در به داغون شده نمیدونم چیکارش کنم هر ...

اگه تو چنلمم عضو بشی میبینی هر روز ویدیو و مطالب پوست و مو و زیبایی مفیدی میزارم...من خودم معجزه دیدم مثل شما بودم پوست خوب بود ولی مراقبت نمیکردم یهو دیدم که داغون شده پوستم کدر و جوش زیر پوستی و اینا شده بود ولی الان آینس

خب اول به من بگو کامل که مشکلات پوستت چیه؟؟

دور چشمم چروک شده کک مک دارم خال گوشتی و سطحی لک قهوه ای بزرگ و جای جوش

کانالتون تو تلگرامه؟

البته تازه شروع کردم به فعالیت دوست نداشتم به اصرار همه باز کردم چون خیلی تجربه و اطلاعات دارم تو این زمینه

اره به مرور کم میشن بعدش یه ماسک خونگی هم‌من از یه پیج یاد گرفتم امتحان کردم خیلی خوب بود.  ی ...

چقد خوب ای کاش مال منم بره 😣

اگه تو چنلمم عضو بشی میبینی هر روز ویدیو و مطالب پوست و مو و زیبایی مفیدی میزارم...من خودم معجزه دید ...

اگ میشه منم عضو کنید مرسی چون خیای داغون شدم