2777
2789
عنوان

پوست صورت

306 بازدید | 50 پست

سلام بچه ها میگم شما  از پوست صورتتون چطوری مراقبت میکنید؟من بیست سه سالمه هیچ گونه مراقبت ندارم از پوستم حتی آرایش هم نمیکنم الان میبینم چندتا لک قهوای افتاده تو صورتم و رو گونه هام و چند تا جای جوش رو چانه ام پیدا شده کک مک و خال و چروک گوشه چشم  هم افتاده به نظرتون چیکار کنم 😢صورتم سفید و بدون هیچ عیبی بود اما الان 😭تازه موهامم از کناره شقیقه هام ریخته و داره خالی میشه 😣

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

بااجازه ی استارتر

یه گروه توواتساپه که برای شادی امام زمان ختم گروهی میزاره 

مطمئنامادل امام زمان روشاد کنیم امام زمان هم دل مارو شادمیکنن

اگه پایه اید بسم لله

https://chat.whatsapp.com/J38tQ8mjyz63x6WFcQtO6x

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه تاپیک زدم راجبش بخون کاملا توضیح دادم

ببخشید اینا ک گفتید تو تاپیک تون قیمتشون مناسب؟

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴
برا سن شما زوده اینا

خوب دیگه شده نمیدونم الان چیکار کنم دارم دیونه میشم به یک باره پیر شدم انگار 😭

حتما قرص زینک بخور برای ریزش موت خوبه

زینک میگن چاق میکنه؟دوست ندارم چاق بشم

روتین پوستی داشته باش شوینده و تونر و آبرسان و کرم دور چشم

چطوری استفاده کنم به تر تیب و هروز؟

زینک میگن چاق میکنه؟دوست ندارم چاق بشم

نمیدونم من که چاق نشدم. ولی من دوران شیردهی نوهام و ابروهام ریخت. داخل ابروهان خالی شده بود، میخواستم برم فیبروز ولی یه ماهه زینک میخورم قشنگ ابروهام پر شده

خوب دیگه شده نمیدونم الان چیکار کنم دارم دیونه میشم به یک باره پیر شدم انگار 😭

همون پست های دوست مون بخون استفاده کن

الان خوندم عالی بودن

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
نمیدونم من که چاق نشدم. ولی من دوران شیردهی نوهام و ابروهام ریخت. داخل ابروهان خالی شده بود، میخواست ...

جدی ؟موهات چی اونام بهتر شد الان من موهام پر پشت نبود از اول ولی خوب الان شقیشه هام به معنی واقعی دارن کچل میشن موندم چیکار کنم