کسی تاحالا داشته؟ من خودم داشتم با فیریز کردن از بین رفت میخوام ببینم کسی هست با لیزر انجام داده باشه دردش چقدره؟ خواهرم الان رو پاش زده خیلی زیاد شدن اما طاقت فیریز و نداره میخوام حدودی دردشو بدونم
من ۳تا کوچیک انگشت پام زده بودم نه رفتم فریز نه لیزر یه روز گوجه گذاشتم روش بستم تا شب بعدش شستم پامو تا ۱ هفته کرم جی میزدم خوبه خوب شد
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اره همینه ینی یه روز گ.جه رو نصف کنم ببنده تا فرداش فعد کرم جی بزنه؟
بله گوجه چند روزم بزاری زودتر خوب میشی من چون پام عرق میکرد یروز گذاشتم بدممیومد پام عرق کنه اول گوجه نصف کن بزار بعد پلاستیک بکش تو پات جورابم بکن پات کرم جی تیوپی هم بزن تا وقتی خوب شه من و مامانم دوتامون اینجوری درمان کردیم
اره رفتم دکتر به دستم بی حسی زد بعدش بایک چیزی شبیه میله مانند که داغ بود سوزوند اون موقع که درد نداشت چون بی حسی زد اما بعدش که اثر بی حسی کم شد یکمی دردو سوزش داشت که خوب طبیعیه
بله گوجه چند روزم بزاری زودتر خوب میشی من چون پام عرق میکرد یروز گذاشتم بدممیومد پام عرق کنه ...
من خودم رفتم فریز یا همون کرایو درمانی ولی خیلی درد و عذاب کشیدم چند جلسه هم طول کشید مردم و زنده شدم نمیخوام خواهرم درد بکشه دستت درد نکنه امروز میرم امتحان میکنم براش