zizijoooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 892 عنوان تاخیر پریود 63 بازدید | 3 پست سلام دوستان ممنونم میشم راهنمایی کنید من یه هفته قبل پریود سه روز لکه بینی داشتم الانم یه هفته تاخیر دارم بیبی هم منفیعسابقه کیست هم دارم بنظرتون میشه اون لکه بینی بخاطر کیست باسهپیشاپیش ممنونم بابت راهنمابثییتون هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین 1400/06/06 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 به بیبی چک اعتماد نکن فقط آزمایش برو بده تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
zizijoooooon مدیر استارتر عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 892 به بیبی چک اعتماد نکن فقط آزمایش برو بده الهی خیلی زود خدا بهت یه نینی سالم و صالح بده 🙏🏻 هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین
گوگولی_ناز۱۳۶۹ عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 الهی خیلی زود خدا بهت یه نینی سالم و صالح بده 🙏🏻 مرسی عزیزم انشاالله شماهم همینطور تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی