2777
2789
عنوان

شوهر بیشعورم

717 بازدید | 39 پست

مادرشوهرم هر هفته دو سه روز می اومد با کلی کاغذ و پاکت نامه اینا

میگفت میرم پیش دعانویس واسه خوشبختی شما اینکه با هم دعوا نکنید طلسم مینویسم من اصلا اعتقادی نداشتم می اومد یه بطری آب چند قطره میریخت گوشه های خونه و تمام خونه پاکت دعا گذاشته بود

من بعد یه مدت همه رو ریختم دور هر روز با شوهرم دعوا داشتم شوهرم الان 17 روزه خونه نمیاد رفته خونه مامانش و باباش میگه کرونا داشتن تا موقعی که خوب بشن من میمونم پیششون بهش گفتم من و دخترت بهت نیاز داریم بیا پیشمون میگه باید شرایطم رو درک کنید من همین یه پسرم بی غیرت نیستم 

امروز شوهرم بهم زنگ زد تا جواب دادم سر فحش کشید بهم گفت چند تا پاکت تو خونه پیدا کردم دعا توش بوده حالا هر چی بهش میگم کار مامانت بود اون داده میگه اسم مادرم نیار خفه شو با کلی فحش دیگه 

منم پیام دادم گفتم طلاق میگیرم اعصابم خورد نمی دونم چجوری رفتار کنم

به مادرشوهرم زنگ زدم میگم بگو تو دعا دادی بهم میگفتی به شوهرت نگو میگه کدوم دعاها الان عصبانی نمیدونی چی میگی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا من دیگه حوصله ندارم تاپیک های طولانی رو بخونم  شما هم این بیماری رو گرفتید یا من اینطور ...

سندروم ضد تاپیک گرفتی   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

خاک تو سر مادرشوهرت تو هم خدایی کجایی دنیای که زندگیت رو هوا برد چرا به شوهرت نگفتی

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

منم الان دعوام شد باهاش گفتم از زنرگی ک درست کردی ناراضی ام‌مامانم میگه طلاق بگیر...داغ کرد و برا اولین بار گف لعنت بر شرفم اگه فردا نرم طلاقت بدم😐😐

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم