2777
2789
عنوان

کاپ کیک ناتلی +عکس

366 بازدید | 13 پست

سلام دوستان اینم از کاپ کیکای امروز من

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آرد۱ و ۱/۳ پیمانهتخم مرغ۲ عددکره۱۰۰ گرمآب جوش۱ پیمانه شکر۳/۴ پیمانهپودر کاکائو۱/۲ پیمانهوانیل۱/۴ ق چایخوریب یکینگ پودر۲ ق چایخورینمک۱/۸ ق چایخوری

داخل کاسه آرد را به همراه بیکنیگ پودر و نمک مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم تا خوب سبک شود.

پودر کاکائو را به همراه آبجوش حل کنید تا کاملا یکدست شود و به دمای محیط برسد (حتما توجه داشته باشید که ذره ای ولرم نباشه وگرنه مایه کیک خمیری می شود)

کره که در دمای محیط نرم شده را با شکر به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را که اضافه کردید ۲ دقیقه هم بزنید و به تخم مرغ آخر وانیل را اضافه می کنیم سپس مخلوط آرد را طی دو مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و چند ثانیه با همزن با کندترین حالتش بزنید فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس مخلوط پودر کاکائو با آب را اضافه کرده و آرام با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنید
حالا با استفاده از یک اسکوپ بستنی یا قاشق مایه کیک را داخل کپسول بریزید تا جایی که نصف کپسول ها پر شود سپس در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار بدید و با خلال دندان چک کنید اگر خلال تمیز در اومد کاپ کیک ها را از فر خارج می کنیم و به دلخواه تزئین کنید

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
میشه کیک شیفون 4 تخم مرغی به واحد پیمانه بگی