2777
2789
عنوان

لطفاا

20 بازدید | 2 پست

یه پسره هست یکی از فامیلامونه من از بچگی دوسش دارم از کلاس پنجم تا شیشم با هم چت میکردیم حرفای عاشقانه میزد و اینا بعد دعوا خانوادگی شد دو سه سال خانواده ها با هم قهر بودن ما ام دیگ همو بلاک کردیم تا که عید دوباره آشتی کردیم بعد دو ما پیش پسره از اینستا منو پیدا کرد و دوباره چت کردیم ولی خب حرفای مثبت ۱۸میزد و اینا بعد منم کات کردم باز اومد پیوی خواهش التماس من باز قبول کردم باز دیدم سرد ح میزنه بعد گفتم چیزی شده گفت نه و دعوام شد و من ی عالمه حرف زدم اون فقط گفت باش.بعد باز اومد پیویم گفت جبران میکنم منم گفتم باشه بعد باز سه چهار روز می‌گذشت ک دیدم باز داره سرد ح میزنه دیر سین میزنه با اینکه آنه بعد دیدم چت رو دوطرفه پاکیده بعد گفتم چرا پاکیدی گفت دیگ حوصله ندارم کلا حرف بزنم منم گفتم نزن.بعد ی گروه داره خودش مدیرع من اسمشو میدونم بعد میرم توش ولی جوین نمیشم بعد میبینم با دخترا حرف میزنه اعصابم خورد میشه از این همه خریت خودم.مطمعنم باز بیاد من قبول میکنم چون دوسش دارم.چیکار کنم😭

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
ی تایپک دیگ هم زده بودم خاستم نظر بقیه رو هم بدونم ک بزارمش کنار یا ن

این سوال داره؟؟ بزار کنار دیگه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان