سلام دوستان.. مردی ک سندرم داون داره ازدواج مرده با زن سالم بزرگتر خودش زن با آگاهی ازدواج کرده و اینکه دو هفته فرار کرده اومده خونه مرده بعد خانواده مرده بردن خواستگاریش کردن بعدم ازدواج از یه هفته بعد ازدواج زنه دائم خانواده مزد تحت فشار میزاره و پول میگیره در حالی ک مرده خودش دارند داره و هی دعوا درست می کنه و اصلا تمکین نداشته ..حالا زنه بعد یه سال میخاد طلاق بگیره به نیت مهریه.. الان مهریه باید پدر مرد بده یا نه؟ حکم محجوریت میدونید چیه؟چجوری باید برا مرد اتباتش کنن؟ مهریه زن 114 سکه طلا هست هی دائم میگه من مهریه میگریم میرم پی زندگی خودم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه دانشجو پرستاریم با این مورد برا مددجوم بر خور کردم خیلی دوست دارم کمکش کنم الان چند ماهه خبر دارم دیدم زنه چقد افریتس اومده خانواده این آدم ساده بدبخت خراب کنه و پولشون بگیره.. پسره هم هی بستری میشه چون اینجور افراد زود وابسته میشن و ساده ان
چرا برای سندرم دان زن گرفتین آخه معلومه خسته میشه نمیتونه کنار بیاد
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است