2821
2789

😐

منم وضعیت های مخاطبامو میبینم,خب؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به سلامتی نظرم مثبته ،لی لی لی لی😂

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

اره عاشقت شده رفت 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

سلام دوست عزیزم

ببخشید که وقتتونو میگیرم

یه پست داخل یه تایپیک خوندم ازتون فرمودین کارمند بانکین

عزیزم شوهرم یه حساب داره داخل بانک و دست چک ۱۰ برگی جدید گرفتن بعد کارمند بانک بهشون گفته دفعه ی بعد بهت دست چک نمیدیم اصلا حسابت خوب نیست. البته از لحاظ برگشتی و اینا نیستا از لحاظ مالی میگفتن. به نظرتون چیکار کنیم که حسابمون خوب تعریف بشه. زیاد وضع مالی خوبی نداریما که پول زیاد بزاریم. در حد ۷ ملیون پول داریم. میشه راهنمایی ام کنید. خیلی ممنونم خدا خیرتون بده الهی

خدا کنه خدا واست بسازه
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز