یک ماه قبل وضعیت گیلان و رشت خوب بود حتی من با اینکه باردار بودم بدون ماسک بیرون می رفتم تا اینکه تعطیلی اعلام کردن و مسافر پشت مسافر ریختن شمال ، و شمال از همون روز تا حالا وضعیت قرمز و فوتی زیاد داره ، چرا بعضی ها به خاطر خوشی خودشون دیگران رو به کام نابودی می کشند ، چرا اینقدر بی تفاوتیم ، چرا باید نق بزنیم که بریم مسافرت حال و هوامون تغییر کنه به چه قیمتی؟من شمالی ام رشتی ام و خدارو شاهد می گیرم یکبار هم پامو از رشت بیرون نگذاشتم ، حتی انزلی که نیم ساعت با من فاصله داره هم نرفتم ، کاش بدونیم با انجام بعضی کارها که از نظر ما چیز خاصی نیست خانواده ای ، انسانی ، از بین میره ، کاش بفهمیم همه چیز فقط اونی نیست که ما می خواهیم بلکه در اجتماع زندگی می کنیم و باید تابع قوانین اجتماع باشیم ، یکبار هم که شده به مسافرت نه بگوییم تا این بلای جان فرسا مهار بشه و به عنوان عضو کوچیکی از این سرزمین از همه انسانهای فهیمی که خوشی را در خانه خودشان جستجو می کنن نه در مسافرت ، صمیمانه سپاسگزارم.. همه ما مسولیم .🙏♥️..
خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️
مسافرت مهمانی عزا عروسی تمام این رفتارهای خودخواهانه مون باعث شده خیلی خانواده ها داغدار بشن خدا رو شکر من دو ساله هیچکدوم و انجام ندادم الانم از ترسم از خونه بیرون نمیرم ولی چه فایده هیچکس رعایت نمیکنه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
هیچوقت شمال اینقد خوب نبود بشه بدون ماسک بشه بیرون رف
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
یچیزی برام عجیبه شهر ما خیلی مراعات میکنن مهمونی ها هم تقریبا میشه گفت صفره مسافرم خیلی وقته شهرمون نمیاد همه هم مراعات میکنن عجیبه که قرمزه و این همه مبتلا داره چه برسه به شمال و مترو و ... عجیبه برام
می دونم کل ایران همینه ولی وقتی شهری قرمز نیست چرا باید رفت اونجا تا اونم قرمز بشه ، مصاحبه های مردم رو در ورودی گیلان دیدم خیلی متاسف شدم به هر قیمتی می خواستن بیان شمال ، وضعیت اینجا خوب بود ، ولی همین آدمهای بدون ملاحظه شمال رو هم نابود کردن ، من نگران همه هستم ولی به این هم اعتقاد دارم که اگه خودم در مشکلی افتادم چند نفر دیگه رو با خودم نکشونم تو مشکلم، همین قرنطینه استانی که الان تموم شده ببین چطور میان اینجا ، اصلا باور کردنی نیست حتی گوشه کنار پارکها و کنار خیابون چادر می زنن، سختی رو به جون می خرند که بگن ما آمدیم شمال ، صحنه های رقت باری که ما شمالی ها از بعضی از مسافرها می بینیم بخدا عذاب آوره، نه بهداشت رعایت می کنن، نه اهمیتی به شهر میدن ، الانم که کروناست با هر وضعیتی میان اینجا،این که میگم شمال ، چون به ندرت شمالی ها میرن تهران و شهرهای بزرگ دیگه ولی از همه شهرها مقصد گردشگریشون شمال هست و گرنه نمی خوام مرز بندی کنم یا منطقه پرستی کنم ، همه جای ایران سرای من است ، ولی خواهشاً رعایت کنیم همه شهروندها همه انسانها هر کس در توان خودش رعایت کنه تا این بیماری مهار بشه بخدا این انسانها که میرن زیر خاک عزیز خانواده هاشون هستن این همه بچه ای که یتیم شدن ، و این همه خانواده های که بی سرپرست شدن، همه از خودخواهی ماست ، ما یعنی همه یعنی دولت و ملت یعنی تک تک ایرانی ها ...
خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️