2777
2789
عنوان

بیاین

127 بازدید | 14 پست

ساعت ۴ صبحه دارم تتلو گوش میدم خوابم نمیبره هر روز تا ۵ ۶ صبح بیدارم خوابم نمیبره به جاش ظهر ها ۱ ساعت میخوابم بیاین بحرفیم

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

ازصبح خونه رو تمیز کردیم با همسرم ، نیم ساعتی میشه حموم و دستشویی رو شستم ازخستگی نمیتونم بخوابم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دارم عجب ۲ گوش میدم😍😍

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره

این تنظیم بدن به درد ماه رمضون میخوره😅😅😅

ولی جدی دور از شوخی شب به بیدار بودنش قشنگه😍

تنهایی

یه گوشی

حرف زدن با کسایی که نمیبینی و نمیشناسی

حال خوب

خواب خوب🥰🥰😍😍

خیلی رویایی گفتم دیگه ببخشید توهمم بالاست😅😅😅

الهی حال دلت همیشه خوب باشه جانان💕✌✌

منم الان آهنگ نقاب زندوکیل رو دان کردم خیلی خوشم اومد پنجاه بار گوشش دادم میخوام باهاش بخونم نمیشه😑 ...

من فقط تتلو گوش میدم

من لایو تتلو بودم خوابم پرید

وا من نرفتم لایو😲😲

یادم رف چی شد؟