2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 30 پست
چه دکتری باید بنویسه ؟؟؟

عزیزم دکتر اکسیژن خون همسرتون رو چک میکنه و صدای ریه رو اگه تشخیص بده اسکن مینویسه 

نگران نباش به تاپیک اخرم سر بزن شاید کمکت کنه 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
عزیزم دکتر اکسیژن خون همسرتون رو چک میکنه و صدای ریه رو اگه تشخیص بده اسکن مینویسه  نگران نباش ...

اکسیژن خونش ۹۷ بود امشب صدای ریه هم‌چک نکرد دکتر 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکسیژن خونش ۹۷ بود امشب صدای ریه هم‌چک نکرد دکتر 

خوبه اکسیژن خونش . سرم بزنه و مایعات زیاد بخوره داروی فاویپیراویر هم خیلی خوبه تب نشان دهنده درگیری ریه با سرفه زیاد اگه نتونه خوب نفس بکشه 

من زن داداشم با درگیری 70 درصد خوب خوب شده 

اون یکی زن داداشم 20 درصد اونم خوب شده 

نگران نباش استرس نداشته باش دکتر عمومی نرو یا برو متخصص ریه یا عفونی اگه حالش بدتر شد اگه رو به بهبودیه که هیچی دو هفته طول میکشه 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
خوبه اکسیژن خونش . سرم بزنه و مایعات زیاد بخوره داروی فاویپیراویر هم خیلی خوبه تب نشان دهنده درگیری ...

مرسی گلم تب هم نداشت امشب چک کرد 

شربت برم هگزین 

یک امپول نوربین 

یک دگزا 

قرص کنداکس سینوس 

خوبه اکسیژن خونش . سرم بزنه و مایعات زیاد بخوره داروی فاویپیراویر هم خیلی خوبه تب نشان دهنده درگیری ...

بنظرت بااینا خوب میشه ؟؟؟

الانم خیلی عرق میکنه لباسش خیس میشه 

من چهار روز بد درگیری رفتم برای اسکن۲۰ درصد درگیری داشتم و چند روز بد سخت نفس می‌کشیدم مراجعه کردم ب ...

الان حالتون چطوره خوب شدید؟؟؟

منو شوهدم امشب اکسیژن خونمون ۹۷ بود جفتمون 

نمیدونم چیکار کنم میترسم

اصلا نگران نباشید استرس نداشته باشید  به موقع اقدام کنید و دارو مصرف کنید مشکلی پیش نمیاد من فر ...

یعنی چیکار کنم الان 

دیشب پزشک عمومی رفتیم داروهای که داد پستا بالاتر نوشتم 

یعنی فردا دوباره بریم دکتر؟؟

عوارض زیاد داشتم تنگی نفس شدید تا دو ماه و بی‌حال و سرگیجه البته دو ماه بعد از بهبود هم ریزش مو اینا رو میگم که نگران نشید من با اون همه درگیری و مشکلات تموم شد انشالله شما بهبود پیدا میکنید 

عوارض زیاد داشتم تنگی نفس شدید تا دو ماه و بی‌حال و سرگیجه البته دو ماه بعد از بهبود هم ریزش مو اینا ...

ممنون گلم خداروشکر که بخیر گذشت 

براماهم دعا کن