2821
2789
عنوان

خرید لپ تاپ

36 بازدید | 2 پست

سلام به همگیی

بچه ها من کامپیوتر دارم منتها سیستمش درست و حسابی نیست بنظرتون لپ تاپ خوبه؟؟ میخوام پولامو جمع کنم مدل لنوو بخرم کسی داشته اینجا...؟؟؟

حالا فکر همه چیشو کردم به غیر از پولشوو😂😂😂

مزایا و معایب خرید لپ‌تاپ

لپ تاپ‌ها با ویژگی‌هایی از قبیل قابلیت حمل آسان، صرفه‌جویی در فضا، مصرف انرژی کمتر و انعطاف‌پذیری بیشتر، به عنوان یک گزینه محبوب برای کاربران حرفه‌ای و عمومی شناخته می‌شوند. امکان استفاده از لپ‌تاپ در هر مکانی ،حتی مکان‌هایی که در آنها دسترسی به برق وجود نداشته باشد، امکانات گسترده‌تری را به کاربران ارائه می‌دهد و آنها را از محدودیت‌های مکانی و زمانی آزاد می‌سازد. همچنین، صرفه‌جویی در هزینه برق و استفاده از قطعات کمتر، به عنوان یکی از مزایای اقتصادی استفاده از لپ تاپ مطرح می‌شود.

راحتی و سرعت: شما می‌توانید با خرید لپ تاپ بدون محدودیت های مکانی و به سرعت از لپ‌تاپ خود در هر مکانی استفاده کنید. با وزن سبک لپ تاپ ها امکان حمل و استفاده از آنها به مراتب بسیار سهولت یافته است.

تجهیزات جانبی ثابت: برخی از تجهیزات جانبی ثابت مانند صفحه کلید، تراک‌پد، و بلندگوها معمولاً در لپ تاپ‌ها قابل ارتقا نیستند .

واحد گرافیک گسسته: برخی از لپ تاپ‌ها از واحد گرافیک مجزا پشتیبانی نمی‌کنند که ممکن است برای کاربران حرفه‌ای نیازمند اجرای بازی‌های گرافیکی یا برنامه‌های طراحی سنگین، معضل‌ساز باشد.

گزینه‌های محدود ارتقا: برخی از لپ تاپ‌ها، اجزای داخلی قابل ارتقا ندارند، بنابراین امکان ارتقا و بهبود اجزای مختلف آن‌ها محدود است.

قدرت و مصرف برق: لپ تاپ‌ها معمولاً مصرف کمتری از برق دارند اما به خاطر کار با باتری ، قدرت پردازشی کمتری دارند.

سرقت: لپ تاپ‌ها به دلیل قابلیت حمل و جابجایی آسان‌تر، معرض خطر سرقت بیشتری هستند. اما استفاده از کیف‌ها و لوازم جانبی ضد سرقت می‌تواند این مشکل را حل کند.

از سوی دیگر، کامپیوترهای رومیزی با امکان ارتقا و توان پردازشی بالاتر، برای کاربرانی که به دنبال کارایی بالا و کاربردهای خاص هستند، گزینه‌ی مناسبی محسوب می‌شوند. قابلیت اتصال به صفحه نمایش‌های خارجی، قابلیت ارتقا و تعویض قطعات و قدرت گرافیکی بالاتر، از جمله ویژگی‌هایی هستند که کاربران حرفه‌ای و علاقمند به بازی‌های رایانه‌ای ممکن است به دنبال آن باشند. این انعطاف‌پذیری در ارتقا و تنظیمات، کامپیوتر رومیزی را به یک گزینه قدرتمند و چندمنظوره برای کاربرانی تبدیل می‌کند که به دنبال کارایی بالا و قابلیت تنظیمات پیشرفته‌تر هستند.
پلتفرم الو قسطی به عنوان یک مرکز برجسته برای خرید اقساطی کالاهای دیجیتال و لوازم خانگی شناخته می‌شود. با الو قسطی، خرید کالاهای نسبتاً لوکس مانند PS5 یا لپ تاپ‌ها و گوشی‌های برند اپل دیگر رویای دور از دسترسی نیست. با هر توانایی مالی، می‌توانید به سادگی کالای مورد نظر خود را سفارش دهید. تجربیات بیش از دو دهه فعالیت مستمر در زمینه فروش لوازم خانگی و کالای دیجیتال، الو قسطی را به یکی از برترین پلتفرم‌های خرید اقساطی تبدیل کرده است. خدمات پس از فروش ارائه شده توسط الوقسطی با هیچ فروشگاه دیگری قابل مقایسه نیست. برای خرید همان کالایی که همیشه آرزوی آن را داشته‌اید، به وب‌سایت این فروشگاه به نشانی aloghesti.com مراجعه کنید یا با شماره تلفن 02191091100 تماس بگیرید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم