2777
2789
عنوان

لکه بینی

87 بازدید | 8 پست

سلام من دوروز قبل موعد پریودم نزدیکی داشتم بعدش لکه دیدم روزبعدشم ی لکه کوچیک دیدم فک کردم پریود شدم ولی دیگ هیچ نبود 5روز بعدش ک باز نزدیکی داشتم ی لکه کوچیک دیدم ودیگ تموم شده و هنوز پریود نشدم کسی میتونه کمکم کنه چیکار کنم😢

بی بی چک بزن

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پریود شدم 8روز طول کشید ده روز پاک شدم باز پریودم اعصابم خورده خورد☹️☹️☹️

من تو شیردهی هستم این 15ماه نشدم، تازه این ماه شروع شده که دو بار میشه

تنبلی تخمدان دارم دیگه نمیدونم نامنظمی الانم از کدومه

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

مامانایی ک قبل بارداری تنبلی داشتین و پلی کیستیک بودین لطفا نظر سنجی آخرم شرکت کنید🥲🌹

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...