2777
2789

این تاپیک رو زدم چندبار..هیچ کس نتونست راهنماییم کنه ...یکی گفت بگو به عموت

یکی گفت نگو آبروت میره

اخرم نمیدونم چه کنم...فردا هم میرم سرکار😔

فقط بلدین بگین چندبار تاپیک میزنی

من به خانوادم نگفتم ...😔

فقط امیدم به شماست که راهنماییم کنید

اگه کسی خواست راهنمایی کنه با دلیل بگه بگم یا نه

جریانو میزارم شاید کسی نخونده

تو یه دفتر خصوصی کارمیکنم

دفتر عموم  هست

عموم چندروزه حالشش خوب نیس نیومده

همکارم یه مرد متاهله

امروز داشت صحبت میکرد باهام اول با دستش مچ دستمو گرفت  بعد بش  گفتم چیکارمیکنی دستمو رد کردم که برم 

بعد دستشو رو زد بالای سینم 😔

اون لحظه فقط رفتم فرار کردم بعد

بش پیام زدم گفتم 

خیلی بی شخصیتی متاسفم برات با آدم های بی شخصیت تو  خیابون  هیچ فرقی  نداری

بش گفتم  یه  آدم  منفوری

گفتم آبروت رو جلو آدمو عالم  میبرم

بعد هی زنگ میزد بلاکش کردم حرومو

جرش بدههه نکبتو

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عمووت بگو حتما

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ب عموت بگو

وگرنه پرو میشه

بگو ک ادب شه

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

چه بد 

این خاطره تا مدت ها اذیتت می‌کنه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.