نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4627 عنوان توروخدابیایید 261 بازدید | 32 پست بچم سه روزه تب داره کرونا داره تبش بادارو میاد پایین دوباره میره بالا امروز بردمش دکتر خنگول فقط یه شربت سرفه داد الان دوباره تبش رفته بالا شیاف گذاشتم چیکار کنم میتونه نشونه درگیری ریه باشه دارم نابود میشم دیونه میشم اینقدر گریه کردم نا ندارم توروخدا بیایید کیایی که بچشون کرونا داشته کمک کنید 1400/06/06 | 00:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26569 عزیزم بچه دوستم داشت با سرم حالش خیلی بهتر شدببرش متخصص عفونی ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
گیسو333 عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 550 من نگران نباش هیچ بچه ای از کرونا تلف نشده همه خوب میشن بلا استثنا
ponyokhanoom عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 932 پاشویش کن استامینوفن نصفشو بهش بدهدستمال بزار پیشونیش تا فردا ببریش پیش یه دکتر درست حسابی
رؤیایسراب عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 435 نمیشه بهش آب سیب بدی؟ ...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم ! آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب..... ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4627 نمیشه بهش آب سیب بدی؟ اصلا بادارو ام پایین نمیاد سه روزه شبادخیلی میره بالا
کربنی عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2524 عزیزم کرونا چیه بچت فقط سرما خورده چندسالشه ؟فقط تغذیه شو مقوی بده وشربتشو بهش بده وببین چجوری خوب میشه
رؤیایسراب عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 435 برای بچه نمیدونم شوهرم گرفت با قرص جوشان آب سیب وهویج ویه گیاه دارویی هست ما بهش میگیم گل چای و سوپو غذای بدون چربی خوب شد ...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم ! آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب..... ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
رؤیایسراب عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 435 اصلا بادارو ام پایین نمیاد سه روزه شبادخیلی میره بالا نشانه عفونته بدنش داره مبارزه میکنه باید تقویتش کنی ...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم ! آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب..... ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4627 برای بچه نمیدونم شوهرم گرفت با قرص جوشان آب سیب وهویج ویه گیاه دارویی هست ما بهش میگیم گل چای و سوپو ... چندروز طول کشید خوب شه
رؤیایسراب عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 435 اصلا بادارو ام پایین نمیاد سه روزه شبادخیلی میره بالا ای سیب و امتحان کن هر چهار پنج ساعت یه لیوان بهش بده ...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم ! آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب..... ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4627 نشانه عفونته بدنش داره مبارزه میکنه باید تقویتش کنی چی بدم اشتهاشم کم شده
کربنی عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2524 من بچم یه سالشه ۱۲ روز موند تبش میره بالا ومیاد پایین دوا هرچه دکتر داد دادم وشیاف وخیلی به تغذیش توجه کردم الحمدالله خوب شد
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4627 من بچم یه سالشه ۱۲ روز موند تبش میره بالا ومیاد پایین دوا هرچه دکتر داد دادم وشیاف &nbs ... واقعا ۱۲روز تب داشت آخه میگن بیشتر از سه روز خطرناکه نشونه درگیری ریه اس