2777
2789
عنوان

توروخدابیایید

254 بازدید | 32 پست

بچم سه روزه تب داره کرونا داره تبش بادارو میاد پایین دوباره میره بالا امروز بردمش دکتر خنگول فقط یه شربت سرفه داد الان دوباره تبش رفته بالا شیاف گذاشتم چیکار کنم میتونه نشونه درگیری ریه باشه دارم نابود میشم دیونه میشم اینقدر گریه کردم نا ندارم توروخدا بیایید کیایی که بچشون کرونا داشته کمک کنید

عزیزم بچه دوستم داشت با سرم حالش خیلی بهتر شد

ببرش متخصص عفونی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای بچه نمیدونم شوهرم گرفت با قرص جوشان آب سیب وهویج ویه گیاه دارویی هست ما بهش میگیم گل چای و سوپو غذای بدون چربی خوب شد

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
اصلا بادارو ام پایین نمیاد سه روزه شبادخیلی میره بالا

نشانه عفونته بدنش داره مبارزه میکنه باید تقویتش کنی 

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
اصلا بادارو ام پایین نمیاد سه روزه شبادخیلی میره بالا

ای سیب و امتحان کن هر چهار پنج ساعت یه لیوان بهش بده