امروز قسمت دهمو دیدم که میثم افتاد زندان .بیرون میاد آیا؟چجوری
چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن. عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم
چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم
آره میثم رو با پول مالک بیرون میاره بعد ی سری داستان پیش میاد قهر میکنه میرع خونه مایدع اینا بعد سمیرا میره دنبالش و جلو مایدع و منصوره بهش میگه من صیغه خان عمو بودم و ت بچه اونی ، مالک رو هم مجبور میکنه همه چیو بزنه به اسمش . مائدع هم خودکشی میکنه میمیره خلاص 😂
خو خودت ببینی بهتره من هرکی داستان لو بده پیشم میزنم دهنش پر خون شه😐😐😐 میاد بیرون که کاش نمیومد😟 ...
خو کنجکاو شدم😅
تا قسمت ۱۳ هر قسمتش یه اتفاق میفته که دهنت باز میمونه
شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن. عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم
آره میثم رو با پول مالک بیرون میاره بعد ی سری داستان پیش میاد قهر میکنه میرع خونه مایدع اینا بعد سم ...
یاخداا حالا واقعا بچه اونه؟