2777
2789
عنوان

تورو خدا واسه پدرم دعا کنین

118 بازدید | 30 پست

خواهش میکنم

۷۱ سالش هست از من کرونا گرفته

الان روز ۷ هست

روز اول تب داشت اما از امروز دوباره تب و لرز و بی اشتهایی و خستگی شدید شروع شده

خیلی نگرانش هستم

زنگ زدم یه پزشک گفت یه دکتر دگزا تزریق کنین تا فردا 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم دعا کنین اتفاقی نیاافته واسش

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

حتما ببریدش دکتر خوب رمدسیور و دگزا میدن عاااالیه

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

زوددد ببریدشون دکتر

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

روز ۵ سی تی داد گفتن خوبه خیلی خیلی کم درگیری امروز روز ۷ بود

چه کنیم باید ببرم بیمارستان

حتما ببریدش دکتر خوب رمدسیور و دگزا میدن عاااالیه

ممکنه خوب شه

خواهش میکنم دعا کنین اتفاقی نیاافته واسش

الان میخوام قران بخونم دعاشون میکنم خودمم همسرم خانوادم گرفتن امیدوارم بلا از سر همههههه مردم دنیا دور باشه دوباره بخندیم 🥺🥰🥰😢😔🤲🤲🤲🤲🤲🤲

الان میخوام قران بخونم دعاشون میکنم خودمم همسرم خانوادم گرفتن امیدوارم بلا از سر همههههه مردم دنیا د ...

اسمش محمد هست

روز ۵ سی تی داد گفتن خوبه خیلی خیلی کم درگیری امروز روز ۷ بود چه کنیم باید ببرم بیمارستان

پس حتما بايد رمدسيور تزريق كنن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
الان میخوام قران بخونم دعاشون میکنم خودمم همسرم خانوادم گرفتن امیدوارم بلا از سر همههههه مردم دنیا د ...

ممنونتم