2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این فیلم اصلا جالب نیست نمیدونم چرااینقدر تعریفشومیکنن

فلورانس اسکاول شین :قبل از هرچیز ترس را نابود کن و باورکن که خداوند حافظ و حامی اموال ومنافع توست،ایمان داشته باش که خداونددر زمان سختی و مشکلات به یاری تو می شتابد.
آخه اصلامناسب بچه ها نیست منم وقتی دخترم میخوابه بعدش نگاه میکنم

اوهوم

این قسمت واقعا بد بود..

مائدع خودکشی کرد

دلیلی‌ باش‌ که‌ کسی‌ هنوز‌ خوبی‌ِ آدم‌هارو‌ باور‌ کنه..🩶

این فیلم اصلا جالب نیست نمیدونم چرااینقدر تعریفشومیکنن

منم کم کم دارع بدم میاد

خیلی انرژی منفی دارع

خیلی قشنگه تنها سریالیه که کسی نمی تونه حدسش بزنه ولی خب زیادی تلخه . دلم می خواست این مالک کیمیا و زنشو میکشت دلم خنک میشد بعد حالا هرچی میشد میشد این دوتا خائن خیلی عوضین

خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم ناامیدمون نکن🙏🌹
منم کم کم دارع بدم میاد خیلی انرژی منفی دارع

من خیلی فیلم میبینم ولی اینو همون قسمتای اول ک دیدم دیگه نتونستم ادامه بدم 

فلورانس اسکاول شین :قبل از هرچیز ترس را نابود کن و باورکن که خداوند حافظ و حامی اموال ومنافع توست،ایمان داشته باش که خداونددر زمان سختی و مشکلات به یاری تو می شتابد.

خوب بود کلا سریالش

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
خیلی قشنگه تنها سریالیه که کسی نمی تونه حدسش بزنه ولی خب زیادی تلخه . دلم می خواست این مالک کیمیا و ...

اوهوم..

مائدع هم قربانی شد خیلی بد