2777
2789
عنوان

فرنی نوزاد

174 بازدید | 11 پست

سلام خانوما ب این مایگاه سلامت گفته شیرپاستوریزه روباید بجوشونی  ۲۰ دیقه بعد اب بریزی  و ب جوش ک اومد  ارد برنج و شکرشو بریزی.فقط ی سوال من اب خیلی کم ریختم  کلا انقدر گذاشتم بجوشه قشنگ فرنی  سفت شد مثل شیر برشنداشتم . همینجوری درسته؟؟؟ یاباید شل تربگیرم؟  اخه نوشته شیر و با اب جوشیده ی سرد شده قاطی کنید  کلا راهنمایم کنید پسرم ۶ماهشه 

فرنی رو یا با اب درست کن یا با شیر اگه سفت شد یکم سیر بهش اضافه کن 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

خودت ببین دیگه اگه انقدر سفته که به قاشق میچسبه شیر اضافه کن 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه هنوز 6 ماهشه یه کم شل درست کن

چون سخت میخوره بچه

حتما حتما هم غذا دادن که شروع کردی کنارش آب جوشیده خنک شده هم بده چون هم بچه تشنه میشه و هم برای بدنش لازمه که آب بخوره

من که یه کم آرد برنج و یه کم شکر می‌ریختم تو شیر سرد بعد میذاشتم رو شعله یه کم هم میزدم تا میشد عین ماست شل خاموش میکردم به همین راحتی

الان  درسته ک من شیر ماستوریزه روجوشوندم بعضی هامیگن نجوشون .

نه باید بجوشونی شیر نجوشیده به بچه نده اصلا 

اگه هنوز 6 ماهشه یه کم شل درست کن چون سخت میخوره بچه حتما حتما هم غذا دادن که شروع کردی کنارش آب ج ...

پس نیاز نیست زیاد بجوشه؟ اخه میترسم ک این ارده باعث بشه یوقت ترش کنه یابوی خامی بده برااین خیلی گذاشتم جوشید سفت شد بادست ب کام بالای بچه میمالیدم میخورد .بعد راستی  قبل ۶ ناهگی قطره اد میدادن الان ک رفتم مولتی ویتامین و اهن داده یعنی باید اون اد قبلی رو  حذف کنم؟  یادم رفته ازشون بمرسم

پس نیاز نیست زیاد بجوشه؟ اخه میترسم ک این ارده باعث بشه یوقت ترش کنه یابوی خامی بده برااین خیلی گذاش ...

آره دیگه آ د نده

فقط مولتی و آهن که بعد یک سالگی این دوتا رو میتونی میکس بدی یعنی یه قطره هایی هست که مولتی و آهن هردو توش هست

بعد آهن خوردنش هم حتما بهش آب بده یه کم به خاطر دندوناش

نه بابا من که اصلا زیاد نمیجوشوندم فقط چند دقیقه

آره دیگه آ د نده فقط مولتی و آهن که بعد یک سالگی این دوتا رو میتونی میکس بدی یعنی یه قطره هایی هست ...

دستت دردنکنه  خواهر خداخیرت بده ک گفتی  باشه حتما راستی درمورد فرنی هم هرچی میدونی بگوتادست کنم  یا غذاهای دیگ باز تجربه مادرابهتر از حرفای درمانگاهه

دستت دردنکنه  خواهر خداخیرت بده ک گفتی  باشه حتما راستی درمورد فرنی هم هرچی میدونی بگوتادس ...

خواهش میکنم

این برنامه غذایی رو یه دکتر متخصص اطفال و نوزاد که خیلی خیلی قبولش دارم و دکتر فوق العاده خوبیه بهم داده

تا الان که پسرم 1 سالشه طبق این جلو رفتم و خیلی راضیم

و اینکه رشد نوزاد تا یک سالگی فقط به شیر بستگی داره

یعنی اول شیر بده بعد غذا

و غذا به هیچ وجه بیشتر از 10 مرباخوری خوری نده

چون باعث میشه به جای شیر با غذا سیر بشه و رشدش خوب نباشه و دچار کمبود وزن بشه

فعلا تا 1 سالگی 10 قاشق غذا اونم برای اینکه غذا خوردن و آداب غذا خوردن یاد بگیره

اما بعد یک سالگی دیگه رشد بچه به غذا وابسته هست اون موقع اول غذا بده در حجم خیلی بیشتر و بعد شیر 

اگه بعد یک سالگی هم شیر بیشتر از غذا بخوره رشدش کم میشه

خواهش میکنم این برنامه غذایی رو یه دکتر متخصص اطفال و نوزاد که خیلی خیلی قبولش دارم و دکتر فوق العا ...

یعنی هفته اولی که به غذا خورد افتاد فقط یک وعده در روز اونم صبحانه فرنی بخوره

هفته دوم علاوه بر صبحانه عصرانه هم بخوره حریره بادوم

هفته سوم ناهار اضافه میشه که نوشته گوشت پخته با اب همون گوشت رقیق شده باشه

هفته چهارم هم شام اضافه میشه

یعنی یک ماه طول میکشه تا همه وعده ها تکمیل بشه

و بعد از اونم یواش یواش مواد مختلف به سوپش به ترتیب اضافه میشه