2777
2789
عنوان

عمم رفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 21 پست
صایخونه و تموم اونایی که رفتن پی همه چیزو به تنشون مالیدن دیگه فقط کاش باعث پخش شدن نمیشد  چه ...

منم نمیتونم بهش زنگ بزنم فحش بدم مجبورم قط رابطه کنم چون وجدان نداره از خدا نمیترسه اصلا

اینکه با بیشعوری مردم رو الوده میکنه خودش یه گناه بزرگه.. خیلی ادعای دینداری میکنه بشینه تو خونه برای بیشعوری خودش و امثالش دعا کنه بلکه فرجی بشه وگرنه اینکارا ثوابی نداره!! حق‌الناس به گردنشه و خدا شاهده به شخصه خودم از هیچکسی که توی این کرونا با خودخواهی بیشعوربازی دراورده نمیگذرم!

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه با بیشعوری مردم رو الوده میکنه خودش یه گناه بزرگه.. خیلی ادعای دینداری میکنه بشینه تو خونه برا ...

منم نمیگذرم همینا باعث شدن چقد بچه ها یتیم بشن یا خانواده ها بی سرپرست 

عمت یه قاتله

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
ازت خواهش میکنم حسابی دعواش کنیو بهش بفهمونی چه جنایتی انجام داده 

روزای اول ک قبول نداشت کرونا داره بیشعوررر اصلا رو نکرده بود شوهرش لو داد ک چنددددروزه زیر سرمه کرونا داره الانم بین مردم بدبخت پخشش میکنه