من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن کِع اَشکامو فَقَطِ دستام پآک کردن حَرف اَ تَنها بودنآتون نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸. همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌ 🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟.یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میشه بهتر توضیح بدی؟چجوری کاری کردی که ازدواج کنید اخه هی میگی میرفته و میومده
عشق منم اینجوری بود بعضی موقع گرم بعضی موقع سرد یه ماه میومد ۶ ماه میرفت دو روز میومد ۵ ماه میرفت کلا من فقط صب ظهر شب فکرم فقط شده بود اون عاشقش بودم به چند سال انتظار تقریبا ۴ سال از ۱۳ تا ۱۷ اومد ازدواج کردیم
اولش فقط دوس بودیم من عاشقش بودم ولی اون دوسم نداشت من فقط دوسش داشتم بعد چند سال انتظار بلاخره بهش رسیدم ولی واقعا خودمم نفهمیدم چجوری شد اخه دوسم نداشت یا شاید داشت من نمیفهمیدم ولی مثل تو میرفت میومد روانی شده بودم کلا ت اون ۴ سال
ن ابراز علاقه میکرد نه چیزی همش میپرسیدم چرا میری و میای اصلا جواب نمیداد فرض کن امروز قرار میزاشتیم میموند بعد ۵ ماه میرفت باز پیداش میشد منم چون عاشقش بودم منتظرش میموندم که بیاد