2777
2789

نمیشه یاد بگیره یجا فقط پی پی کنه؟ روی سرامیک راحت پاک میشه ولی روی مبل و فرش راحت پاک نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@_عاشق_حیوانات_ @coldpaw 😅

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
ما که یکی از اقوام داشت میگفت پی پیش خشکه و با جاروبرقی جمع میشه مگه اینطور نیست؟ 

نه. همون لحظه که پی می میکنه خیسه. البته مثله بقیه پرنده ها خیسه خیس نیست که پخش بشه. ولی رطوبت داره

ما که یکی از اقوام داشت میگفت پی پیش خشکه و با جاروبرقی جمع میشه مگه اینطور نیست؟ 

اون اقوامتون میزاره پی پی ها تا فردا میمونه که خشک بشه و جارو میکشه فکرکنم😂😂😂 خب آدم پاش میره روش ناخودآگاه

اون اقوامتون میزاره پی پی ها تا فردا میمونه که خشک بشه و جارو میکشه فکرکنم😂😂😂 خب آدم پاش میره روش ...

نمیدونم اصلا میگفتن ببخشید مثل دونه ماش میمونه و خشکه ما هم گفتیم تمیزه بریم بگیریم نمیدونستم خیسه

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕

نه والا😐من دوازده تا دارم تازه هم چهارتا جوجشون از تخم در اومده هرکارب بلد ان این یه کار که کجا پی پی کنن بلد نیستن و یاد هم نمیگیرن 😐🤦🏻‍♀️

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
اون اقوامتون میزاره پی پی ها تا فردا میمونه که خشک بشه و جارو میکشه فکرکنم😂😂😂 خب آدم پاش میره روش ...

نمیدونم اصلا میگفتن ببخشید مثل دونه ماش میمونه و خشکه ما هم گفتیم تمیزه بریم بگیریم نمیدونستم خیسه

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕