2821
2789
عنوان

قد دختر

460 بازدید | 30 پست

خانما دخترم ۸سال و نیمشه قدشه ۱۲۵ چیکار کنم خیلی شیر میخوره اما قدش کوتاهه چه مواد غذایی دیگه ای بهش بدم که قدش بلند بشه

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

شنا بفرستش

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

در ضمن قد خودم ۱۵۷ و شوهرم ۱۸۰ هستش

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

در ضمن قد خودم ۱۵۷ و شوهرم ۱۸۰ هستش

ب خودت کشیده

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫
بفرستش کلاس ورزش،خصوصا ژیمناستیک

ژیمناستیک که شنیدم جلو رشد قد رو میگیره!

شنا بفرستش

ثبت نامش کردم دو جلسه رفت به خاطر کرونا فعلا کنسل شد

ب خودت کشیده

همون دوست ندارم قدش کوتاه بمونه دلم‌میخواد لااقل ده سانت از من بلند تر بشه

عزیزم اولا حساس نشو ببرمتخصص غدد زبده

دوما تغذیه تنها کافی نیس 

باید بره شنا والیباب وبستکبال و   ...

سوما بعضی بچه ها یهو رشد میکنن

زرده تخم مرغ هم قد روبلند میکنه 

کلم بروکلی هم بهش بده ۵برابرشیر کلسیم داره

طب سنتی میتونی ببری

حجامت از ساق پا میکنن قد میکشه

بایه سری دستورات

اگرخیلی نگرانی میتونی نمودار ببینی روصدک هست یاخیر یا مراجعه کن مرکز بهداست محلتون

با قد دخترای دیگه اصلا مقایسه نکن

موفق باشی

2825
2823
2791
2779
2792