2777
2789
عنوان

لطفا بیاید😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 33 پست
قبلاً ترشحات زیاد داشتم ولی سفید بود فک میکردم طبیعیه الان سه روزه رنگش تغییر کرده خیلی هم زیاده&nbs ...

چند سالته؟خودت نمیتونی بری دکتر؟

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا نمیتونی بری؟مسایل مالی؟ اگر غیر اینه حتما حتما برو به مامانت بگو خارش داری و سوزش و قابل تحمل ن ...

مسائل مالی نه اصلا

مادرم کلا اهمیت نمیده به این مسائل نمیدونم چیکار کنم😔

تا اونجایی که بتونم بهداشتو رعایت میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری شدم

تو نت خوندم ممکنه کیست باشه که نمیدونم خطرناکه یا نه

آخه ترشحات قهوه‌ایه نزدیک به سیاه

نزدیک پریودیته؟؟

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
مسائل مالی نه اصلا مادرم کلا اهمیت نمیده به این مسائل نمیدونم چیکار کنم😔 تا اونجایی که بتونم بهدا ...

پس حالتو بد جلوه بده که مجبور بشه ببردت دکتر

بعصی از چیزایی ک رعایت میکنیم ممکنه مناسب نباشه

همین اتوی لباس زیر خیلی خوبه حتمل مرتب انجام بده

از پریود شدنم یه ماه میگذره ولی خب اصلا مرتب نیست بعضی وقتا دو ماه یه بار پریود میشم فک نکنم پریود ب ...

اخه من یبار اینجوری شدم بعدش پریود شدم

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
چند روز ادامه داشت اون ترشحات؟

۳یا۴روز

قبلاً ترشحات زیاد داشتم ولی سفید بود فک میکردم طبیعیه الان سه روزه رنگش تغییر کرده خیلی هم زیاده&nbs ...

به خاطر اینکه ترشحات تو پشت گوش انداختی و اهمیت ندادی العان زیاد شده، شده قهوه ای... به نظرم برو دکتر حتما درضمن پرده بکارتتون هم با این چیزا طوری نمیشه

دوستان یه سوال شرعی دارم اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه... ایا اگه غسل جنابت به گرد نمونه صلوات فرستادن اشکالی داره؟ 

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜