2777
2789

تازه💚 تخفیف ویژه💚 هم داره برا کسایی ک امشب سفارششون رو ثبت کنن 😋

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینش؟

ب سایز موردنظرتون بستگی داره عزیزم 

اگه سایز آ چهار باشه هزینش200 

اگ سایز آ سه باشه (اندازش دوبرابر ا چهاره) هزینش 300 هست 

قسمت اصلی هزینه هم بعد از اتمام نقاشی که عکس تکمیل شده رو فرستادم واریز میشه که جای نگرانی نباشه براتون و خیالتون از بابت کیفیت و شباهت راحت باشه 💖💖💖

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
؟

بفرمایید عزیزم 

سوال دیگه ای هم بود درخدمتم 

قسمت اصلی هزینه هم بعد از اتمام نقاشی که عکس تکمیل شده رو فرستادم واریز میشه که جای نگرانی نباشه براتون و خیالتون از بابت کیفیت و شباهت راحت باشه 

هزینه بسته بندی و ارسال هم برای این چند روز رایگانه هرشهری ک باشید💚

حوصلت سر میره تو خونه؟دوس داری یه هنر یاد بگیری و باهاش ب درامد برسی؟من بهت عروسک سازی و پیشنهاد میکنم ک این روزا بین همه سنین طرفدار داره پس اگه میخوای عجله کن😍تا تخفیف ۵۰ درصدی بگیری تازه اگه به دوستاتم معرفی کنی بازم تخفیف میگیری😁

"اموزش انلاین" عروسک روسی به صورت حرفه ایی

✔یک دوره ۶ جلسه ایی

✔رفع اشکال نامحدود

✔اموزش انلاین به صورت فیلمهای واضح

✔شامل الگو:بدن"لباس"کیف"کفش و...

✔با ثبت نام درامد زایی بالا در اینده داشته باشید😍

اگر مایل به ثبت نام و شرکت در دوره اموزشی ما به صورت حرفه ایی هستید اعلام کنید تا توضیحات بیشتری خدمتتون بگم😊🌷خصوصی پیام بدید پیج اینستاگرام و براتون بفرستم

شما کنته سفید چ مارکی استفاده می کنید؟

من استفاده نمیکنم ولی مارک کنته پاریس بدنه نارنجی خوبه