setiiiiikhanom مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 عنوان سونوی قلب جنین | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 27 پست دوستان فردا صبح میخوام برم سونو ..۷ هفته و ۳ روزمه و اولین سونومه..خیلی استرس دارم ☹☹ میشه دعام کنید 1400/06/05 | 20:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بسيجي عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 1218 حامله ها ببخشید دکتر ازمایش نوشت شد۶۰۰تومن هفته ۷ شمام رفتید این ازمایش؟؟چراگرون شد من يه ازمايش كلي دادم ٤٠٠ اسم کاربریم من نزاشتم یکی از دوستام گزاشته الان این کاربری شده برای من😐😐😐 خودمممم از این اسم خوشم نمیاد 😒دل آرام صدام کنید شما
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 صداشو نذاشتم بشنوم گفتن ضرر داره خیلی آروم بود صداش ولی مثل قلب خودم میرد قشنگ نشون میداد آخی عزیزم حالا من تصمیم داشتم اگه بشه ضبط کنم و به همسرم نشون بدم..پس نمیشه؟؟
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 منم فردا میرم فردا ۸هفته میشم استرس دارم عزیزم بسلامتی...باید سعی کنیم آروم باشیم😇🥰
ziziglo عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1934 حامله ها ببخشید دکتر ازمایش نوشت شد۶۰۰تومن هفته ۷ شمام رفتید این ازمایش؟؟چراگرون شد ازمایش خون و قند و ادرار؟؟ب منم گفتن ۳۹۹ تومن برگشتم پولشو نداشتمفردا باز میخوام برم واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 حامله ها ببخشید دکتر ازمایش نوشت شد۶۰۰تومن هفته ۷ شمام رفتید این ازمایش؟؟چراگرون شد چ آزمایشی؟؟؟
_میشل_ عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 7450 ازمایش خون و قند و ادرار؟؟ ب منم گفتن ۳۹۹ تومن برگشتم پولشو نداشتم فردا باز میخوام برم اره فکرکنم تیروعیدم کمکاره😑 عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘
_میشل_ عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 7450 چ آزمایشی؟؟؟ چکاب بارداریقبل بارداری هزمایش نوشت شد۸۰۰توهفته ۷نوشت شد۶۰۰خیلی گروته عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘
ziziglo عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 1934 اره فکرکنم تیروعیدم کمکاره😑 بمن گفتن واسه تشکیل پرونده بارداریه واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
فرگیس عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 بسلامتی عزیزم🥰❤️ ایشالله صدای نازش رو میشنوی.برای من دعا کن باردار باشم.امروز ۲۹ سیکلمه ، بی بی چک مدیکور زدم زیر ده دقیقه هاله انداخت ولی بازم شک دارم. فر گیس یعنی گیس فر
_میشل_ عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 7450 بسلامتی عزیزم🥰❤️ ایشالله صدای نازش رو میشنوی. برای من دعا کن باردار باشم. امروز ۲۹ سیکلمه ، بی ب ... بازم بزنمن بیبی چکم ۶روزقبل موعدم مثبت شد عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 چکاب بارداری قبل بارداری هزمایش نوشت شد۸۰۰ توهفته ۷نوشت شد۶۰۰ خیلی گروته آها آره..من چون ۲ ماه پیش داده بودم و دکتر گفت همه چی خوب بوده شکر خدا،فعلا نیازی نیس بدم..ولی خدایی هزینه آزمایش ها خیلی گرون شده..
فرگیس عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1668 بازم بزن من بیبی چکم ۶روزقبل موعدم مثبت شد منم فکرکنم یکم زود زدم. دوره هام ۳۳ روزه هست تقریبا.شاید فردا دوباره بزنم. فر گیس یعنی گیس فر
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 بسلامتی عزیزم🥰❤️ ایشالله صدای نازش رو میشنوی. برای من دعا کن باردار باشم. امروز ۲۹ سیکلمه ، بی ب ... فدای تو مهربونم 😍😍انشالله که همه منتظرا و شما هرچ زودتر مامان بشید و دامنتون سبز شه🙏هنوز زوده عزیزم چند روز دیگه بازم بزن